Gwyneth Paltrow biedt kerstcadeautjes aan voor 'slechts' $8 miljoen

Gwyneth Paltrow biedt kerstcadeautjes aan voor 'slechts' $8 miljoen

Wat wil jij dit jaar onder de boom? Een schattig cadeautje van Gwyneth misschien?

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we meestal weer massaal gaan shoppen voor wat mooie cadeautjes voor onder de boom. Ook dit jaar is de keuze weer reuze en het vinden van het ideale cadeau is dan ook lastig. Actrice Gwyneth Paltrow (Spider-Man: Homecoming, Thanks for Sharing) helpt je daar graag bij met haar platform Goop. Het bedrijf van Paltrow heeft namelijk leuke tips gepubliceerd ter inspiratie. Geïnteresseerden moeten echter wel over een goed gevulde beurs beschikken.



Paltrows Goop biedt meerdere cadeaugidsen, zoals de 'Cadeaugids voor Dromers' en de 'Cadeaugids voor Dierenvrienden', aan met handige suggesties om je geliefden en vrienden mee te verrassen. Er is voor ieder wat wils! Veel mensen zullen het advies van Paltrow echter waarschijnlijk niet op kunnen volgen, want de pakketten zitten namelijk vol met peperdure cadeaus. Deels zijn de items uit de cadeaugidsen ook te bestellen via de webshop van Goop.


Het ideale cadeau, voor iedereen!
Ken je bijvoorbeeld iemand die van koken en bakken houdt? Dan raadt Paltrow je aan om eens taartenbakworkshop cadeau te doen a $2,500. Voor mannen die van sierraden houden, heeft Paltrow een prachtig gouden en gepersonaliseerd horloge in de aanbieding voor zo'n $23.000. Goedkoper kan het echter ook. Zo geeft Paltrow ook de tip om eens een les geitenyoga a $35 te geven met de feestdagen. 



Maar wie echt goed uit wil pakken met de feestdagen, zou echt moeten gaan voor Paltrows échte goede verrassingen. Voor reizigers en wijnliefhebbers raadt Goop bijvoorbeeld een reisje naar Frankrijk aan ter waarde van $57,375. Je zit dan vijf dagen met vier personen in het Franse Bordeaux. Maar het kan nog avontuurlijker, romantischer, grootser en beter! Het duurste cadeau is een verblijf op een tropisch privé-eiland. Daar hangt slechts een prijskaartje aan van $6 miljoen.


Wat zou Paltrow zelf uitgeven aan cadeaus?

De hoge prijzen van Paltrows cadeautips lijken overigens haaks te staan op haar eerdere beweringen deze maand. Paltrow maakte namelijk onlangs bekend helemaal klaar te zijn met veel te dure kleding. De actrice en onderneemster zou voortaan geen bakken met geld meer willen uitgeven aan peperdure design- en merkkleding. Paltrow bekent overigens dat ze helemaal gek is op merken als Gucci, maar het bijbehorende prijskaartje vindt ze gewoonweg belachelijk, zoals ze onlangs zei in de Vogue.


Doe het goed: koop gewoon alles!
Wil jij dit jaar écht groots uitpakken? Een eenvoudige rekensom leert dat je in totaal een bescheiden 8 miljoen dollar kwijt bent als je alles van Paltrows lijstjes wilt kopen. Of je vraagt het gewoon vriendelijk aan de Kerstman natuurlijk, kan ook. 

NieuwsFilm

meest populair