Celebrity

Warner Bros. gaf Ben Affleck hoge boete voor stelen prop 'Justice League'

De rekening viel gewoon keurig netjes op de deurmat.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:04 in Celebrity


Sinds vorige week draait DC's nieuwste superheldenfilm Justice League in de bioscopen, het eindresultaat van een lange draaiperiode. Acteur Ben Affleck, te zien als vechtersbaas Batman, nam als aandenken iets mee van de filmset, maar dat kwam hem nog duur te staan. Filmstudio Warner Bros. stuurde hem namelijk gewoon de rekening én die was niet bepaald mals!


Onlangs was Affleck te gast in The Late Show with Stephen Colbert, waar hij een interview gaf ter promotie van Justice League. Eén van de vragen die Affleck kreeg voorgeschoteld van de talkshowhost was of hij wellicht nog iets had meegenomen van de set als aandenken aan het hele avontuur. Wat blijkt? Affleck is in het bezit van een 'Batarang', een soort boemerang in de vorm van een vleermuis."Er zijn inderdaad wel wat spulletjes van de vrachtwagen gevallen, zoals de Batarangs", bekent Affleck met een glimlach aan Colbert. "Ik bleef maar telefoontjes krijgen van de propmakers met de vraag of ik toevallig al iets van de verdwenen spullen had gevonden". Uiteindelijk kwam de waarheid alsnog boven tafel. Stiekem is dit natuurlijk gewoon diefstal, maar Affleck verdedigt zich overtuigend. "Je bent niet echt een dief als je achteraf gewoon een rekening krijgt toegestuurd, zoals bij mij is gebeurd. Blijkt het dat die Batarangs nog hartstikke duur zijn ook!" vertelt de 45-jarige Affleck.Warner Bros. stuurde gewoon een rekening aan de acteur dus, of een boete - zo kun je het misschien beter noemen. Hoeveel Affleck precies moest aftikken, vertelt hij jammer genoeg niet, maar het is wel een grappig fragment uit zijn hieronder verder te bekijken verschijning in The Late Show with Stephen Colbert.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainmaker2k

Avatar

Onzin natuurlijk. Als je iets pakt zonder toestemming, dan is het gewoon diefstal. Ook als je er achteraf de "rekening" voor betaalt.

nooffencetaken

Avatar

Je mag ook niks meer. Je hebt groot gelijk Ben, ik had precies hetzelfde gedaan.

Sunspot

Avatar

Haha, dit is niet echt stelen.

Hij is Batman uiteindelijk he. Grappig sowieso, gezien de context ook maakt het neit uit. En dan die rekening erbij.

Gewoon oke wat mij betreft allemaal :)

Ereptile

Avatar

Probeert hij niet gewoon ontslagen te worden? :)

Frietgezicht

Avatar

Tja normale mensen worden ontslagen. Ik stal een keertje een sixpackie en Jumbo stuurde mij gelijk weg.
Gelukkig heb ik het plezier voor vakken vullen weer snel kunnen oppakken bij de AH

Master Of Films

Avatar

Koffie juffrouw Jannie had het niet moeten flikken, al had ze wel steun van Jessica Chastain kunnen krijgen. Want als Battfleck niet werd onstlagen door diefstal.

GreenHornet

Avatar

Acteurs denken alles te kunnen maken.

McGraig

Avatar

Mooi broodje aap. Ik denk eerder dat hij een kist met whiskey gejat heeft als je ziet hoe hij uit zijn ogen kijkt. Ben ik de enige die het opvalt dat hij er erg 'hung over' uitziet?

Sunspot

Avatar

Ja, vond dat ook al, heb hem in een aantal andere interviews gezien en inderdaad.

Maar misschien gewoon moe sowieso en hij had/heeft toch een alcohol probleem

Frietgezicht

Avatar

Allemaal dat lollige gedoe in die interviews. Zo'n host die zichzelf zo leuk vindt met ingestudeerde geintjes. Ga eens kritisch in op wat zijn toekomst is in het DC universum of desnoods wat zijn mening is over het Dokkumer zwartepietenfascisme. Alles beter dan dit geneuzel over niks.En dat publiek elke show maar lachen omdat iemand met een bordje zwaait.

En die sterren maar denken dat ze de lach aan hun kont hebben hangen.

Decepticon

Avatar

Tja, WB moet toch op één of andere manier de kosten van Justice League terug kunnen halen, dit is dé manier. :D

RoberPaulsen

Avatar

@Friet: In dat geval zou ik bovenstaand filmpje even bekijken, FT heeft namelijk de verkeerde geplaatst, hierin wordt gesproken over Harvey Weinstein en de beschuldigingen aan het adres van Affleck zelf.

nieuwslaatste nieuws

meest populair