Brigitte Nielsen: Ex-man Sylvester Stallone heeft 16-jarig meisje niet misbruikt

Brigitte Nielsen: Ex-man Sylvester Stallone heeft 16-jarig meisje niet misbruikt

De oud-geliefden zouden destijds onafscheidelijk zijn geweest.

De ex-vrouw van Sylvester Stallone, actrice Brigitte Nielsen (Red Sonya), heeft exclusief aan roddelwebsite TMZ onthuld dat het niet mogelijk is dat de acteur een ongeïdentificeerd meisje van 16-jaar seksueel heeft misbruikt in 1986. De acteur wordt sinds vorige week donderdag van de daad beschuldigd. Toen plaatste het Engelse The Daily Mail een bewerkt politierapport online waarin het slachtoffer beweert gedwongen te zijn tot orale seks. Stallone en zijn toenmalige lijfwacht waren destijds in Las Vegas voor de opnames van Over the Top.

Nielsen: "Tijdens de zomer van 1986 waren we pasgetrouwden. Ik en Sylvester waren onafscheidelijk toen 'Over the Top' werd opgenomen in Las Vegas. Volgens het verhaal van die persoon was ze 's avonds om half 9 tijdens de opnames in onze suite in het Hilton Hotel. Dit incident heeft niet plaatsgevonden. Het grootste deel van de dag was ik bij hem terwijl ze de film maakten. Daarna gingen we dineren en terug naar onze kamer. Er was geen andere persoon bij hem in de kamer behalve ik."

Bekijk de afbeeldingHet tweetal schonk elkaar het jawoord in december 1985. De opnames van Over the Top waren van 9 juni t/m 15 augustus 1986. Het oud-acteurskoppel bleef twee jaar bij elkaar. Ondanks dat ze elkaar zo'n 30 jaar niet meer hebben gesproken, houdt Nielsen voet bij stuk. "Ik kan met alle zekerheid zeggen dat dit onmogelijk heeft plaatsgevonden. Het is ongelofelijk dat Sylvester en zijn familie moeten lijden door iets dat nooit is gebeurd."

Volgens The Daily Mail ontmoette Stallone het 16-jarige meisje via collega David Mendenhall, die toentertijd even oud als het slachtoffer was en de zoon van Stallone in de film speelde. Hij vertelt daarentegen aan TMZ: "Ik was geschokt toen ik hun artikel las. Het is compleet onwaar dat ik een 16-jarige vreemdeling aan meneer Stallone heb geïntroduceerd in de buurt van de lift van het hotel, of waar dan ook wat dat betreft. Ik heb hem alleen aan mijn familieleden voorgesteld, die me op de set bezochten."

Kort na het uitkomen van het schokkende nieuws ontkende een woordvoerder van de Rocky-acteur het verhaal en noemde het vals en belachelijk. Op het rapport van de politie uit Las Vegas stond overigens ook "mogelijke seksuele mishandeling." Het slachtoffer zou volgens de documenten geen werk hebben gemaakt van de aanklachten, omdat ze bang was en zich vernederd en beschaamd voelde. Stallone en Nielsen waren destijds respectievelijk 40 en 23 jaar oud. De lijfwacht, Michael 'The Duke' De Luca, kwam in 2013 om het leven toen hij door de politie werd doodgeschoten na een verkeersaanhouding.



NieuwsFilm

meest populair