Celebrity

Harrison Ford helpt vrouw na heftig ongeluk

De 75-jarige acteur is blijkbaar niet alleen een held in films!

door FilmTotaal om 11:40 in Celebrity
Harrison Ford heeft al heel wat mensen gered in al zijn films; de wereldberoemde acteur speelt namelijk al tientallen jaren lang allerlei heldhaftige rollen, maar nu heeft de 75-jarige acteur bewezen dat hij ook in het echte leven nog de held kan 'uithangen'. Hij hielp namelijk een vrouw die haar auto van de snelweg afreed.

Volgens een paar getuigen reed Ford achter de auto van de vrouw toen zij de controle over de wagen verloor en in de berm belandde. Ford stopte meteen en snelde de vrouw te hulp; zo hielp hij de vrouw uit de wagen en bleef hij bij haar tot het moment waarop een ambulance arriveerde. Ook stopten een paar andere automobilisten; al is het wel de vraag of ze voornamelijk stopten om te kijken of ze konden helpen of om een selfie te maken met Han Solo...

Gelukkig gaat het goed met de vrouw en heeft ze geen ernstige verwondingen opgelopen. Ford werd meteen geprezen op Twitter en kreeg de nodige berichtjes van zijn fans. Ergens in 2020 zal hij weer opnieuw de held mogen spelen op het grote scherm, wanneer hij terugkeert voor een nieuwe Indiana Jones film.

NieuwsFilm

meest populair