Celebrity

Harrison Ford helpt vrouw na heftig ongeluk

De 75-jarige acteur is blijkbaar niet alleen een held in films!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 11:40 in Celebrity
Harrison Ford heeft al heel wat mensen gered in al zijn films; de wereldberoemde acteur speelt namelijk al tientallen jaren lang allerlei heldhaftige rollen, maar nu heeft de 75-jarige acteur bewezen dat hij ook in het echte leven nog de held kan 'uithangen'. Hij hielp namelijk een vrouw die haar auto van de snelweg afreed.

Volgens een paar getuigen reed Ford achter de auto van de vrouw toen zij de controle over de wagen verloor en in de berm belandde. Ford stopte meteen en snelde de vrouw te hulp; zo hielp hij de vrouw uit de wagen en bleef hij bij haar tot het moment waarop een ambulance arriveerde. Ook stopten een paar andere automobilisten; al is het wel de vraag of ze voornamelijk stopten om te kijken of ze konden helpen of om een selfie te maken met Han Solo...

Gelukkig gaat het goed met de vrouw en heeft ze geen ernstige verwondingen opgelopen. Ford werd meteen geprezen op Twitter en kreeg de nodige berichtjes van zijn fans. Ergens in 2020 zal hij weer opnieuw de held mogen spelen op het grote scherm, wanneer hij terugkeert voor een nieuwe Indiana Jones film.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Bijzonder.. en Ford blijkt ook gewoon te schijten.
Zou beetje raar zijn als die niet gestopt was en geholpen had alsof het extra bijzonder is dat een Hollywoodster dat doet.

Hij weet ook wel dat dit in de media komt en het een keertje tijd wordt dat hij zelf niet de oorzaak is van een ongeluk.

GreenHornet

Avatar

held op sokken, hij is maar een acteur

Moviemagic

Avatar

Heeft hij op de foto boven een oorbel in zijn linkeroor? Tja...

Master Of Films

Avatar

Oh dus was aan het warmlopen voor Indiana Jones deel 4.

jochemwijma

Avatar

@MasterOfFilms Deel 5...

Bintzak

Avatar

Hij heeft ook een keer wat mensen van een berg af geholpen met zijn helicopter, dus een goed burger.

Master Of Films

Avatar

@jochemwijma Deel 4. ;)
Nooit gehoord van negeren van voorgaande delen. ;) Nee, vraag dan maar rond. :)

Dr.Freud

Avatar

Grappig, de mensen die in de reacties erover heen vallen alsof ze zelf zouden stoppen voor een auto in de berm.
Laten we ook vooral niet vergeten dat mr. Ford afeglopen 10 jaar ook al meerdere reddingoperaties met zijn helicopter heeft uitgevoerd omdat hij sneller op zoek kon gaan dan de autoriteiten. Wie denkt dat hij alleen een held is omdat hij langs de snelweg stopt, is slecht geïnformeerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair