Celebrity

Emilia Clarke reageert opnieuw op de naaktscènes in 'Game Of Thrones'

En ook heeft ze het over het Hollywood stereotype waar ze zich aan ergert en het omgaan met haar status als bekende actrice.

door FilmTotaal om 08:42 in Celebrity
Emilia Clarke is natuurlijk het meest bekend van de uiterst populaire HBO-serie Game of Thrones, waarin ze de drakenkoningin Daenerys Targaryen speelt. Toch krijgt de serie ook af en toe kritiek van sommige fans die te vinden dat er teveel vrouwelijk naakt in te zien is. Eerder dit jaar liet Clarke zich er ook al over uit, maar nu komt ze er opnieuw op terug.

''Ik krijg er langzamerhand echt meer dan genoeg van, al die mensen die zeggen: ''Oh ja, alle porno sites werden minder bezocht toen Game of Thrones weer op tv kwam. Hebben jullie dan nooit 'The Handmaid's Tale' gezien? Ik vind dat een geweldige show en vond het ook enorm ontroerend. Maar dat laat toch ook veel naakt en seks zien! En zo zijn er zo veel meer series die dat laten zien en waarom ook niet? Het gaat over het reproduceren van de mens en in andere gevallen vrijen mensen gewoon voor hun plezier, dat maakt toch allemaal deel uit van het leven?!''

De actrice laat zich ook uit over een Hollywood stereotype waar ze het niet mee eens is: ''Ik wil niet gecast worden voor mijn 'looks' maar voor mijn talent. Ik wil niet alleen maar de rollen spelen zoals in Romeo en Julia en het mooie meisje uithangen, maar ook gewoon een oma spelen die wijs is of een ex-prostitué die haar beste dagen heeft gehad. Ik wil niet alleen het prinsesje uithangen''.

Tot slot liet Clarke weten hoe het gaat met haar privé-leven en haar status als bekendheid: ''Er zijn wel dagen geweest dat ik het erg lastig vond dat ik erg bekend ben. Het feit dat vreemdelingen me soms beter kennen dan mijn vrienden is bizar en ik nam alle opmerkingen ook erg serieus. Alles wat mensen over me dachten en zeiden nam ik erg persoonlijk, maar daar heb ik me overheen weten te zetten''.

Clarke is buiten de Game of Thrones serie ook nog bezig met de nodige films; zo zal de actrice binnenkort in Above Suspicion te zien zijn en later in 2018 in Solo: A Star Wars Story.

NieuwsFilm

meest populair