Opnames nieuwe 'Halloween' uitgesteld tot januari 2018

Opnames nieuwe 'Halloween' uitgesteld tot januari 2018

De opnames van de horrorfilm hadden eigenlijk afgelopen maand al moeten beginnen.

Waar de opnames van de film oorspronkelijk afgelopen maand hadden moeten beginnen, is nu bekend geworden dat de opnames van horror-sequel/-reboot Halloween pas midden januari 2018 zullen beginnen. Dit meldt Bloody Disgusting vandaag.

Volgens de site hebben meerder bronnen bevestigd dat de productie van de film vertraging heeft opgelopen door onder andere de vooralsnog niet afgeronde casting. Onlangs werd al een oproep gedaan in de Amerikaanse staat South Carolina voor figuranten. In deze oproep werd ook al genoemd dat er opnames in januari zouden gaan plaatsvinden.

Het lijkt er momenteel op dat de verplaatsing van de opnames geen impact zullen hebben op de releasedatum van de film. Deze staat nog steeds gepland voor 19 oktober 2018. Het nieuwe deel in de horror-franchise zal dienen als een direct vervolg op de oorspronkelijke film van John Carpenter uit 1978. Alle eerdere vervolgen op deze klassieker zullen worden genegeerd. Jamie Lee Curtis speelt wederom de hoofdrol. Regisseur David Gordon Green schreef het script van de film samen met Danny McBride. Carpenter zal produceren en de muziek componeren.



NieuwsFilm

meest populair