Video

Captain Phasma is terug in spot 'Star Wars: The Last Jedi'

Zat zij niet in een vuilnispers?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:37 in Video
Het in 2015 verschenen Star Wars: The Force Awakens introduceerde uiteraard heel wat niet personages. Een van de nieuwe slechteriken bleek Captain Phasma, gespeeld door Gwendoline Christie. Ondanks dat zij in deel 7 aan haar einde lijkt te komen, keert ze in Star Wars: The Last Jedi weer terug. Iets dat ze in onderstaande tv-spot laat blijken.


In The Force Awakens was de glimmende Phasma de rechterhand van Adam Drivers Kylo Ren. Ze dook op in meerdere scènes, maar werd richting het einde van de film gevangen genomen door Finn (John Boyega), Han Solo (Harrison Ford) en Chewbacca (Peter Mayhew) en nadat zij het schild van Starkiller Base heeft uitgezet wordt ze in een afvalpers gegooid; een knipoog naar de originele Star Wars-films.

In Rian Johnsons The Last Jedi zal waarschijnlijk duidelijk worden hoe Phasma uit die afvalpers is ontsnapt en hoe ze wraak gaat nemen op de helden. Eerder beelden onthulden al dat ze het in een één op één gevecht opneemt tegen Finn.

Je ziet het geheel vanaf 13 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nog even die scène uit The Force Awakens:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Blijft een cringe mens en personage.

Chewie deed eindelijk wel iets grappigs.

Mas7

Avatar

Chewie Haha!

Xenolicker

Avatar

Mooi dat dit sterke vrouwelijke personage terug keert en hopelijk niet alleen om spot mee te drijven, erg sterk waarschijnlijk want anders had ze die pers niet overleefd...

draganta

Avatar

Last Jedi gaat dit helemaal niet uitleggen. Hoe ze ontsnapte uit de afvalpers is al in de comics uit de doeken gedaan.

Xenolicker

Avatar

GreenHornet - Dat zou een spoiler kunnen zijn! Draganta kan het ook mis hebben en krijgen we het toch in de film te zien; waarom zouden de makers er van uit gaan dat de kijkers één of andere comic gelezen hebben?

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "hoe is ze dan ontsnapt"
Ze heeft 911 gebeld en gevraagd naar George Lucas om haar te redden.

rukubrick

Avatar

captain phamsa toont hoe hopeloos de nieuwe disney starwars films zijn,een nieuw personage gebaseerd op het costume design van de originele trilogy met een zwak vrouwelijk stemmetje erin en wat qua personage niks voorstelt...ik begin so stilaan te vermoeden dat kathleen kennedy lesbisch is

draganta

Avatar

Hoe ze ontsnapt. Er was een gat in de afvalpers. Nee dit is geen grap.
https://www.youtube.com/watch?v=zH_O23fSZ9g


Hoe ze van Starkiller Base ontsnapte en wat ze daarna deed voor je haar ziet in Last Jedi.
https://www.youtube.com/watch?v=rzJf8A2PpJM

Xenolicker

Avatar

SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! Het is Draganta! DRA-GAN-TA!!!

draganta

Avatar

Spoiler van meer dan 2 maand oud dan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair