Captain Phasma is terug in spot 'Star Wars: The Last Jedi'

Zat zij niet in een vuilnispers?

Het in 2015 verschenen Star Wars: The Force Awakens introduceerde uiteraard heel wat niet personages. Een van de nieuwe slechteriken bleek Captain Phasma, gespeeld door Gwendoline Christie. Ondanks dat zij in deel 7 aan haar einde lijkt te komen, keert ze in Star Wars: The Last Jedi weer terug. Iets dat ze in onderstaande tv-spot laat blijken.


In The Force Awakens was de glimmende Phasma de rechterhand van Adam Drivers Kylo Ren. Ze dook op in meerdere scènes, maar werd richting het einde van de film gevangen genomen door Finn (John Boyega), Han Solo (Harrison Ford) en Chewbacca (Peter Mayhew) en nadat zij het schild van Starkiller Base heeft uitgezet wordt ze in een afvalpers gegooid; een knipoog naar de originele Star Wars-films.

In Rian Johnsons The Last Jedi zal waarschijnlijk duidelijk worden hoe Phasma uit die afvalpers is ontsnapt en hoe ze wraak gaat nemen op de helden. Eerder beelden onthulden al dat ze het in een één op één gevecht opneemt tegen Finn.

Je ziet het geheel vanaf 13 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nog even die scène uit The Force Awakens:



NieuwsFilm

meest populair