'Suits'-actrice Meghan Markle gaat trouwen met prins Harry



Actrice Meghan Markle is bij het grote publiek vooral bekend van haar vaste rol als Rachel Zane in de advocatenserie 'Suits'.

Koninklijk nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. De Amerikaanse actrice Meghan Markle gaat namelijk trouwen met niemand minder dan prins Harry. Prins Charles maakte vanmorgen het heugelijk nieuws bekend dat de twee tortelduifjes nu officieel verloofd zijn.



Actrice Meghan Markle is bij het grote publiek vooral bekend van haar vaste rol als Rachel Zane in de advocatenserie Suits, maar ze speelde ook nog in vele andere films en series. Sinds anderhalf jaar heeft Markle nu een relatie met de Britse prins, die ze heeft leren kennen dankzij gemeenschappelijke vrienden.



Het stel is dus alweer een tijdje bij elkaar en prins Harry schijnt vorige maand dan eindelijk op zijn knieën te zijn gegaan voor de 36-jarige Markle met een schitterende verlovingsring. Eerst heeft prins Harry overigens netjes - zoals het hoort - toestemming gevraagd aan de ouders van Markle. Ook de koninklijke familie werd al eerder ingelicht over hun verloving.



Vanavond verschijnt Markle met haar partner in een interview op de Britse televisie om de verloving nader toe te lichten aan het smullende volk. Een trouwdatum is nog niet bekend, maar één ding is zeker: er staat weer een romantisch sprookjeshuwelijk voor de deur.



NieuwsFilm

meest populair