Belangrijk plotdetail 'Ant-Man and the Wasp' onthuld

Belangrijk plotdetail 'Ant-Man and the Wasp' onthuld

Heeft Evangeline Lilly haar mond voorbij gepraat?

Eerder werd al een synopsis onthuld voor Ant-Man and the Wasp, maar daaruit konden we vrijwel niets concluderen over de MCU-film. Desgevraagd vertelde actrice Evangeline Lilly voor het eerst iets meer over de film. Ze lijkt een belangrijk plotpunt onthuld te hebben en ook meteen een deel van de richting waar het MCU in zal slaan.

Ant-Man (Paul Rudd) en de Wasp zijn volgens Lilly "experts in de quantum realm. In Ant-man and the Wasp, proberen ze uit alle macht naar die realiteit te gaan en terug te keren. Ze hebben immers bewijs uit de eerste film, dat Scott Lang daarin geslaagd is. Dus als hij het kan, waarom zouden wij dat dan niet kunnen? Als we daar ook in slagen in Ant-Man and the Wasp, ontstaat er een heel nieuw multiversum om mee te spelen. Ik ben niet de bedenker van verhalen, en kan je dus ook niet vertellen wat ze ermee gaan doen. Maar het potentieel is wel heel duidelijk te zien."

Zoals fans van de eerste film wellicht nog weten, is dat de moeder van Evangeline Lilly's Hope van Dyne spoorloos verdween in de quantum realm. In de film van regisseur Peyton Reed lijkt zij terug te zullen keren, want Michelle Pfeiffer is gecast in de rol van die moeder.

Vanaf 18 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair