Live-action Pokémon-film vindt hoofdrolspeelster

Detective Pikachu komt eraan!

De live-action Pokémon-film, Detective Pikachu, heeft een hoofdrolspeelster gevonden. Actrice Kathryn Newton, die in de serie Big Little Lies speelt en te zien was in Supernatural, heeft getekend voor de hoofdrol. Welke rol ze precies zal spelen in de film is niet zeker, maar ze is naast Justice Smith te zien.

Justice Smith speelt de mannelijke hoofdrol in Detective Pikachu en zal Pokémon Trainer spelen. Naar het schijnt is hij Tim Goodman, een jongetje dat in de game bevriend raakt met Detective Pikachu en hem helpt een misdrijf op te lossen. Newton zou dan een vriendinnetje van het illustere duo spelen.

De Great Detective Pikachu game is een avontuur van Pikachu en Tim Goodman. Het geheel begint als het duo probeert een zaak op te lossen rond een Pokémon met de naam Aipom die in de hele stad onrust veroorzaakt en juwelen steelt. Dat doet hij vooral van een bepaald meisje.

Gespeculeerd wordt dat Smith dat meisje speelt, al is het ook mogelijk dat ze een nieuwe rol krijgt. De eerste live-action film in de Pokémon-franchise wordt geregisseerd door Rob Letterman, met een script van Nicole Perlman en Alex Hirsch. Een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair