Ben Mendelsohns rol in 'Captain Marvel' mogelijk onthuld

Ben Mendelsohns rol in 'Captain Marvel' mogelijk onthuld

Onlangs werd aangekondigd dat Mendelsohn en Jude Law hoofdrolspeler Brie Larson zullen vergezellen in de film.

Volgens bronnen is de identiteit van de schurk in Captain Marvel, de eerste Marvel Studios-film over een vrouwelijke superheld, mogelijk onthuld. Ben Mendelsohn werd onlangs gecast als de schurk, maar er werd niet bekend als wie precies. Volgens The Hashtag Show zal de Australische acteur echter het personage Yon-Rogg spelen.

In de strips was Yon-Rogg een Kree-strijder en militair commandant van het ruimteschip Helion. Yon-Rogg is supersterk, zeer flexibel en onuitputbaar, maar zijn zwakke punt is dat hij jaloers is op het succes van anderen. Het waren de pogingen van Yon-Rogg om het liefje van held Mar-Vell te stelen die ertoe leidden dat luchtmachtpiloot Carol Danvers de Kree-krachten krijgt die haar tot Captain Marvel maken.

Volgens bronnen zou het oorspronkelijke script van Nicole Perlman en Meg LeFauve de verhaallijn van de strips nauwkeurig volgen, maar zouden er sinds een opgepoetste versie van Geneva Robertson-Dworet een aantal veranderingen zijn aangebracht. Brie Larson zal in de film de rol spelen van Danvers en Jude Law zal de rol van Mar-Vell vervullen.



NieuwsFilm

meest populair