Korte 'Frozen'-animatiefilm 'Olaf's Frozen Adventure' onder vuur

Hij draait voor Coco.

De animatiefilm Coco van Pixar draait ondertussen ook in de Nederlandse bioscoopzalen en als opwarmertje wordt de korte titel Olaf's Frozen Adventure afgespeeld. En dit valt bij heel veel mensen niet in de smaak.

Olaf's Frozen Adventure is uiteraard een spin-off van de kaskraker Frozen uit 2013 van Chris Buck en Jennifer Lee. Frozen 2 moet in 2019 in de bioscoop verschijnen en tot die tijd moet de kinders en andere liefhebbers wel bezig gehouden worden met nieuwe avonturen. Merchandise levert Walt Disney namelijk miljarden op.

Nu lijkt Walt Disney toch een stapje te ver te gaan. Olaf's Frozen Adventure duurt namelijk 21 minuten en deze moet je dus verplicht kijken voor je naar Pixars zeer sterk ontvangen Coco kunt kijken. Bizar lang dus. En het animatiefilmpje zelf blijkt ook niet enorm in de smaak te vallen.


Via verschillende social media gaan de bezoekers helemaal los... Hieronder een aantal van de reacties. Lees uiteraard de FilmTotaal recensie over Coco. Met die film vermaken de mensen zich namelijk op en top.






NieuwsFilm

meest populair