'Wonder Woman 2' wordt grootschalig liefdesverhaal

'Wonder Woman 2' wordt grootschalig liefdesverhaal

Patty Jenkins over de vervolgfilm.

Regisseur Patty Jenkins vertelt in een interview dat Wonder Woman 2 weer een liefdesverhaal wordt. Het zal nog even duren voordat we Gal Gadot op een nieuw avontuur zien gaan als Wonder Woman, maar er is al enige duidelijkheid over het verhaal.

Dat zal zich naar het schijnt tijdens de Koude Oorlog afspelen, waarbij Diana weer een spannende opdracht achter vijandelijke linies onderneemt. Verder worden nieuwe kernwaarden van het personage bestudeerd. "We willen weer gaan kijken naar bepaalde waarden die ze heeft. We volgen straks dus een soortgelijke formule, waarbij we een grootschalige, amusante film maken, die in de derde akte naar grote vraagstukken kijkt en uiteindelijk een ervaring is die ook iets aan gewicht krijgt," aldus Jenkins.

"Ik hou wel van die formule. Waarin we iemand op een reis meenemen en dan vervolgens een grotere vraag beantwoorden. Dus wat je nu ziet, is dat ze Wonder Woman is en volledig gevormd is. Dus vanaf het begin kan je leuke dingen doen met haar als superheld. Ik denk dat je een leuk en geweldig liefdesverhaal kan verwachten, met een paar ongelofelijke nieuwe personages, die anders gaan zijn dan we in de vorige film zagen."

Vanaf 1 november 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair