Margot Robbie werkt aan solofilm over Harley Quinn

Margot Robbie werkt aan solofilm over Harley Quinn

Een vierde project gebaseerd op Suicide Squad.

Het lijkt er allemaal niet duidelijker op te worden wat we mogen verwachten van het DC Extended Universe wat betreft de vervolgen op de financieel succesvolle superslechterikenfilm Suicide Squad uit 2016 van David Ayer. Nu is bekend geworden dat Margot Robbie aan een solofilm over haar personage Harley Quinn werkt. Een vierde project rond het team.

"Ik mag er niet veel over zeggen maar ik werk al een tijdje aan een losstaande spin-off over Harley," aldus de actrice tegenover MTV. "Deze staat overal los van. Er is van alles aan de gang, maar ik denk dat niemand weet wat er echt gaat gebeuren. Al denk ik dat iedereen Harley graag terug op het witte doek ziet."


Eén ding is glashelder: de geruchten en vage berichten rond het DC sub-universum maken het behoorlijk onduidelijk voor de fans. Naast de genoemde solofilm rond Harley Quinn is het directe vervolg Suicide Squad 2 in ontwikkeling, wordt er gewerkt aan het al even geleden aangekondigde Gotham City Sirens en is ook film Harley Quinn Vs. The Joker met Jared Leto een optie.

Het lijkt er bijna op dat Warner Bros. een prijsvraag heeft uitgeschreven onder uiteenlopende filmmakers, met als hoofdprijs het maken van de film. Van de meer dan tien DC-films die nu in ontwikkeling zijn, hebben alleen Aquaman (december 2018), Shazam! (april 2019) en Wonder Woman 2 (november 2019) officieel verschijningsdata.

NieuwsFilm

meest populair