Algemeen

Nieuwe (hybride) dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De trailer is er bijna!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:52 in Algemeen
In de reboot Jurassic World uit 2015 werd de hybride dinosaurus Indominus Rex voorgesteld. Volgens velen niet het sterkste deel uit de film van regisseur Colin Trevorrow. Desondanks haalde de film een waanzinnige $1,7 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. En het lijkt erop dat er in het vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom ook een hybride dino zal opduiken.

Via Jurassic Outpost wordt duidelijk dat de officiële beschrijving van het boek 'Jurassic World: Fallen Kingdom: The Official Augmented Reality Book' twee nieuwe dino's voor de film van regisseur J.A. Bayona onthult. Hieronder de passage over deze dino's:

Leer meer hoe je in contact kan komen met de alpha-velociraptor Blue. Gebruik haar daarna als je beschermer en gids als je andere dino's ontdekt via de app. Dit zijn compleet nieuwe dinosauriërs als de geweldige Baryonyx en een angstaanjagende nieuwe hybride dino. Ook ontdek je favorieten als de T-Rex en de Stegosaurus opnieuw.

Mogelijk krijgen we in de binnenkort te verschijnen trailer voor Fallen Kingdom al een en ander te zien van deze nieuwe dino's. Regisseur Bayona hintte dat de trailer bijna verschijnt.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ben benieuwd, ik hou in ieder geval wel van hybride dino's! Bestaan er ook hybride bananen? Met een chocolade kern?!

Goku32

Avatar

Ik vond die eerste niet zo biezonder. Hii was best wel slecht helemaal het einde vond ik gaar. Dus hopelijk word deel 2 beter. Ik vond de originele geweldig in de bioscoop gezien. Dus hopelijk word de trailer super kan niet wachten

Mas7

Avatar

De eerste viel behoorlijk tegen, slechte CGI en het verhaal pakte me gewoon niet

GreenHornet

Avatar

Hoop dat ze genoeg tijd hebben gekregen om CGI goed te maken. JL was nog lang niet klaar

Frietgezicht

Avatar

Lijkt mij wel leuk als ze een konijn, Sarah Jessica Parker en een T-Rex kruisen.

traveler

Avatar

Vond ik juist het meest teleurstellende aan het vorige deel. Jammer.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dino riders, roep het al een paar maanden. Ze gaan zitjes en wapens op die dino’s plaatsen.

Xenolicker

Avatar

traveler - De dino's uit de andere films zijn ook hybrides, ze hebben altijd al dna van andere dieren gebruikt om het incomplete dino-dna aan te vullen. Bij de Indominus Rex is dit natuurlijk een beetje uit de hand gelopen, dit is een "Hyperhybride"!

Decepticon

Avatar

Ik riep volgens mij bij de productie van Jurassic World al Dino Riders.

Dit is echt het perfecte moment om een echte Dino Riders film te maken!

En als ze toch bezig zijn, maak een beetje voort met een M.A.S.K. film!
Of durven de studio's nu ineens niet meer, sinds Transformers 5 ondermaats gepresteerd heeft?

Jack Shit

Avatar

Uitvoering van Jurassic World was zeer matig, slechte CGI, stomme karakters en totaal geen spanning. De eerste clips beloven weinig goeds. Ben benieuwd welke dinosaurus onze roodharige Usain Bolt er ditmaal uit gaat sprinten op hakken....

snowkrash

Avatar

Fok dat. Ik vond Jurassic World een heel leuke film. Weliswaar cliché verhaallijn, maar dat heb je met mainstream popcorn films: egotrippende ex-militairen, op hoge hakken door de modder rennende babes, mens-onderschat-natuur-en-krijgt-trap-tussen-de-noten. Hoort er gewoon bij.

Geen idee waarom men de CGI slecht vindt, ook. Kan iemand het me uitleggen?

Niks mis met Bryce Dallas Howard op hakken, wat mij betreft. Maar ik heb iets met felle redheads. Niet realistisch, inderdaad, maar dat zijn dinoparken ook niet.

Voor een goed doordacht verhaal met uitgewerkte karakters lekker Blade Runner (beide delen) kijken. Ik pak de popcorn zodra JW2 uitkomt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair