Nieuwe (hybride) dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Nieuwe (hybride) dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De trailer is er bijna!

In de reboot Jurassic World uit 2015 werd de hybride dinosaurus Indominus Rex voorgesteld. Volgens velen niet het sterkste deel uit de film van regisseur Colin Trevorrow. Desondanks haalde de film een waanzinnige $1,7 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. En het lijkt erop dat er in het vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom ook een hybride dino zal opduiken.

Via Jurassic Outpost wordt duidelijk dat de officiële beschrijving van het boek 'Jurassic World: Fallen Kingdom: The Official Augmented Reality Book' twee nieuwe dino's voor de film van regisseur J.A. Bayona onthult. Hieronder de passage over deze dino's:

Leer meer hoe je in contact kan komen met de alpha-velociraptor Blue. Gebruik haar daarna als je beschermer en gids als je andere dino's ontdekt via de app. Dit zijn compleet nieuwe dinosauriërs als de geweldige Baryonyx en een angstaanjagende nieuwe hybride dino. Ook ontdek je favorieten als de T-Rex en de Stegosaurus opnieuw.

Mogelijk krijgen we in de binnenkort te verschijnen trailer voor Fallen Kingdom al een en ander te zien van deze nieuwe dino's. Regisseur Bayona hintte dat de trailer bijna verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair