Meer teasers voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'!

Meer teasers voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'!

Vluchtende dinosaurussen... worden ze weer met uitsterven bedreigd?

Het lijkt een nieuwe trend te zijn: traileraankondigingen. Vandaag zijn er meerdere teasers vrijgegeven voor de eerste trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom. Het zijn twee minitrailers: eentje laat de T-Rex zien en de ander een heleboel vluchtende mensen en dinosaurussen.

In deze eerste teaser zien we Chris Pratt een groep mensen toeschreeuwen dat ze vooral moeten vluchten. En niet alleen de mensen vluchten, ook dinosaurussen slaan op de vlucht voor wat lijkt op een vulkaanuitbarsting.


In de tweede video (die alle tot nu toe vrijgegeven teasers op een rij zet) zien we dat Chris Pratt de T-Rex ziet en duidelijk iets leuks gaat meemaken of van plan is met de gigant.


De trailer van J.A. Bayona's Jurassic World: Fallen Kingdom wordt donderdagnacht vrijgegeven. Die zal ons de eerste beelden en ook duidelijkheid over het verhaal verschaffen. Duidelijk is dat we een heleboel dinosaurussen te zien zullen krijgen en dat de film wat sfeer betreft af zal wijken van Jurassic World van Colin Trevorrow.

Naar het schijnt draait Fallen Kingdom om experimenten van andere bedrijven met dinosaurussen, die uit de hand lopen. Helemaal zeker is dat niet en de trailerbeelden die we tot nu toe zagen schetsen het beeld van een film waarin dinosaurussen wederom met uitsterven bedreigd worden. Daarbij is het dan de vraag of ze nog wel moeten bestaan in deze wereld of niet.

Donderdagnacht dus de trailer. De release van de film, met naast Pratt ook hoofdrollen voor Bryce Dallas Howard, Geraldine Chaplin, B.D. Wong, Jeff Goldblum, Toby Jones en James Cromwell. Vanaf 7 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair