Dakota Fanning schrijft 'Star Trek'-script in trailer 'Please Stand By'

Dakota Fanning schrijft 'Star Trek'-script in trailer 'Please Stand By'

Een jonge, autistische vrouw trekt naar Hollywood om haar schrijfwerk in te leveren.

Brimstone-actrice Dakota Fanning schittert in de eerste bewegende beelden van Please Stand By als een autistische vrouw die helemaal weg is van Star Trek. Het komische drama is geschreven en geregisseerd door Michael Golamco (tv-serie Grimm) en Ben Lewin. In de film volgt Fanning's personage haar droom en belandt weldra in Hollywood.

Wendy is dol op schrijven en helemaal gek op sciencefictionserie 'Star Trek.' Dat komt mooi van pas, want in Hollywood wordt er een schrijfwedstrijd gehouden. De mensen achter het evenement willen dat deelnemers hun fantasie de vrije loop laten en hun beste 'Star Trek'-verhaal opsturen. Een prijs van honderdduizend dollar gaat naar de winnaar. Of winnares. Nadat ze haar scenario van vijfhonderd pagina's afmaakt, besluit Wendy naar Hollywood te reizen om haar schrijfwerk af te leveren. De jonge vrouw is echter autistisch en mag eigenlijk niet zelfstandig reizen. Een avontuur vol gelach en tranen volgt.


Please Stand By is gemaakt door dezelfde mensen die voorheen We Own the Night en Serena uitbrachten. Aan het einde van januari 2018 komt de dramedy op diverse platformen uit, maar ook in de Amerikaanse bioscopen. Fanning wordt in de film gesteund door acteurs als Alice Eve, Jessica Rothe, Toni Collette, Michael Stahl-David en Patton Oswalt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair