Algemeen

Hugh Jackman wees de rol van James Bond af

Het was naast Logan wellicht te druk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:18 in Algemeen
Acteur Hugh Jackman blijkt de rol van James Bond afgewezen te hebben. De acteur had daar echter geen zin in, vooral door de manier die de franchise ingeslagen was. Ter illustratie: het in 2002 verschenen Die Another Day zit vol met bizarre gadgets en product placement.

"Ik stond op het punt om X-Men 2 te maken, toen mijn agent me belde en vroeg of ik interesse zou hebben in de rol van Bond," vertelde Jackman volgens Variety. "Ik had het gevoel dat de scripts zo ongeloofwaardig en gek geworden waren. Voor mijn gevoel moesten ze realistischer en harder worden. Maar het antwoord was dat ik daar niks over te zeggen zou hebben en bij het lijntje moest tekenen. Ik maakte me ook zorgen dat ik tussen Bond en X-Men in, geen tijd meer voor andere dingen zou hebben."

Dat de franchise realistischer moest worden, klopt ook wel, want toen Daniel Craig gecast werd en het stokje overnam van Pierce Brosnan, werden de films ook echt harder. Hadden jullie Hugh Jackman in de rol willen zien?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Is toch altijd wel zo geweest voro Craig. Kijk naar Moonraker bijv.

Overigens vond ik Dalton al serieus, precies goed, is ook nog steeds mijn favoriete Bond.

SunChaser

Avatar

Bond is toch wel Brits/Schots

Idris moet m worden na Graig

Steve-O

Avatar

Blij toe dat Jackman niet Bond is geworden. Hij was perfect voor Wolverine en al vind ik hem een erg goede acteur, kan ik hem echt niet plaatsen als Bond. Connery is mijn favoriete Bond, gevolgd door Craig en Dalton/Brosnan. Moore was nooit een overtuigende Bond en die is ook veel te lang doorgegaan. Het blijft jammer dat Connery niet OHMSS heeft gedaan, het enige wat die film mist is een goede Bond en Lazenby was dat gewoonweg niet.Een Schotse Bond zou het beste zijn, wellicht Jack Lowden (Dunkirk). Het zal me niks verbazen als Nolan de eerstvolgende Bond na Craig's laatste gaat maken en dat hij dan zelf de nieuwe Bond uitkiest. Dan is Lowden begin 30, prima leeftijd om met Bond te beginnen. Ik hoop dat Villeneuve daarna een Bond film maakt.


Rderegt

Avatar

Dit is al jaren bekend.... En heeft er al jaren spijt van. Hij beledigd zelfs Daniel Craig zegt dat hij van ouderdom uitelkaar valt... Terwijl ze even oud zijn... En vrienden zijn/waren. Hij doet alles om james bond te worden...

noah81

Avatar

Alles beter dan daniel craig, snel wegwezen met hem als bond

Sunspot

Avatar

Craig vind ik nu juist de 'echte' Bond aan het worden, sinds Skyfall.

mag van mij wel even verder, maar hij gaat toch wel snel kappen

Mr.Spooky

Avatar

Daniel Craig is echt de perfecte James Bond, alhoewel ik de films de laatste jaren van James Bond niet geweldig vindt (Skyfall en Spectre).

De opvolger van James Bond moet trouwens Tom Hiddleston worden, die heeft mij echt overtuigd in King Kong: Skull Island.

Sunspot

Avatar

Haha, Hinddeleston was echt niks in Kong, leek er ook totaal geen zin in te hebben :D.

Maar als Bond zou kunnen, alleen heeft hij niet echt het gezicht ervoro vind ik.

Judge

Avatar

"Hadden jullie Hugh Jackman in de rol willen zien?"


Is die vraag nou echt nodig als je filmnieuws wil brengen? De reacties komen toch wel. Mét of zonder zo'n flauwe vraag aan het einde.

Beau

Avatar

Mijn favoriete 007 blijft toch Connery.

Had graag Idris Elba in de rol gezien, maar vrees dat tegen dat ze een film met een nieuwe Bond-acteur maken, Elba gewoon te oud is voor de rol. Jammer.

Sunspot

Avatar

Nee, geen Elba, niks met huidskleur te maken, maar puur met de romans van de schrijver, Bond is GEEN negroide, Chinees, Pakistaan...

Leitner hebben ze donker gemaakt half,maar dat vond ik ook weer niet nodig. Velen weten toch niet echt wie die Leitner nu werkelijk zou moeten zijn, ik kan me ook alleen maar herinneren van de Dalton film, License to Kill en dus in de Craig films.

Maar nee, waarom zou Bond opeens een Chinees of zo moeten zijn, gaat gewoon nergens over en is meer druk van bepaalde minderheden die iets opdringen, of mensen van studio die denken er mee te gaan scoren, financieel vooral.

Verzin dan gewoon een ander personage erbij, of begin een nieuwe franchise.

Mensen gaan het doorhebben dat het puur iets PC is, iets wat opgedrongen wordt. Bond is gewoon Bond, klaar, hij veranderd niet opeens in een Afro-Amerikaan normaal gesproken.

Dit is waarom ik 'whitewashing' ook goed begrijp, maar dat ligt weer net iets anders, maar goed, hoeft dus ook niet.

ThomasOMalley

Avatar

Sunspot "Maar nee, waarom zou Bond opeens een Chinees of zo moeten zijn, gaat gewoon nergens over en is meer druk van bepaalde minderheden die iets opdringen, of mensen van studio die denken er mee te gaan scoren, financieel vooral."

Er zijn ook goede redenen om hem te casten. Zo zou zijn rol in Luther zeker kunnen overtuigen.

nieuwslaatste nieuws