Algemeen

'Star Wars: The Last Jedi' staat op zichzelf

Maar leidt wel tot iets... anders.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:35 in Algemeen
Acteur Oscar Isaac had met de rol van Poe Dameron maar korte tijd te zien geweest moeten zijn in Star Wars: The Force Awakens. Het personage was echter leuk genoeg voor regisseur J.J. Abrams om hem weer terug te brengen. Dat gebeurt in The Last Jedi en nu vertelt Isaac over die film.

Volgens Oscar Isaac staat de film echt op zichzelf en voelt het dus niet teveel als een verhaal dat perse een vervolg nodig heeft. "Het verhaal staat op zichzelf, ondanks dat het een voortzetting is, het middelste deel," begon Isaac. "Het staat echt op zichzelf en je krijgt ook het gevoel dat er aan het einde een verhaal afgerond wordt. Ik voel mee met elk personage. En ja, natuurlijk, je ziet ook dat er nog iets zal volgen. Maar ik heb geen idee waar het heen kan gaan vanaf hier."

Wat Dameron te doen zal hebben in The Last Jedi is nog altijd niet helemaal zeker. Naar het schijnt botst hij regelmatig met het nieuwe personage van Laura Dern, Admiral Holdo, en hebben zijn uiteenlopende ideeën over het aansturen van de Resistance. Vanaf 13 december in de bioscoop!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Upriser

Avatar

OK daar ben ik blij mee, maar dat is meestal het geval bij de Star Wars films.

Kan niet wachten tot de 13de in Tuschinkski iig :-)

KeesjeNL

Avatar

Laura Dern heb ik alweer een tijdje niet gezien op het witte doek zeg (behalve dan de kleine rol in Jurassicpark 3 jaren geleden). Zin in deze film, als die in 4d draait ga ik dat ook eens uitproberen speciaal voor deze film :)!

Robbepost

Avatar

Aan het einde vernietigen ze weer een deathstar/starkillerbase en dan blijkt dat er nog 1 is.

GreenHornet

Avatar

als het maar geen Empire Strikes back gaat worden

SunChaser

Avatar

Laura Dern speelde nog in Wild.

nieuwslaatste nieuws

meest populair