'Star Wars: The Last Jedi' staat op zichzelf

'Star Wars: The Last Jedi' staat op zichzelf

Maar leidt wel tot iets... anders.

Acteur Oscar Isaac had met de rol van Poe Dameron maar korte tijd te zien geweest moeten zijn in Star Wars: The Force Awakens. Het personage was echter leuk genoeg voor regisseur J.J. Abrams om hem weer terug te brengen. Dat gebeurt in The Last Jedi en nu vertelt Isaac over die film.

Volgens Oscar Isaac staat de film echt op zichzelf en voelt het dus niet teveel als een verhaal dat perse een vervolg nodig heeft. "Het verhaal staat op zichzelf, ondanks dat het een voortzetting is, het middelste deel," begon Isaac. "Het staat echt op zichzelf en je krijgt ook het gevoel dat er aan het einde een verhaal afgerond wordt. Ik voel mee met elk personage. En ja, natuurlijk, je ziet ook dat er nog iets zal volgen. Maar ik heb geen idee waar het heen kan gaan vanaf hier."

Wat Dameron te doen zal hebben in The Last Jedi is nog altijd niet helemaal zeker. Naar het schijnt botst hij regelmatig met het nieuwe personage van Laura Dern, Admiral Holdo, en hebben zijn uiteenlopende ideeën over het aansturen van de Resistance. Vanaf 13 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair