Humor

Trailer Mash-Up 2017!

Clark Zhu heeft weer een filmtrailer mash-up gemaakt: "Moving Pictures 2017", die je nu hier kunt zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:16 in Humor
Het einde van het jaar nadert en dus is het weer tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en alle films die we in 2017 konden kijken. Clark Zhu doet dat al enkele jaren door een mash-up te maken van trailers uit het voorbije jaar. Dit jaar heet die daaruit voortkomende video "Moving Pictures 2017". Je kunt de acht minuten durende clip nu hier bekijken:Waarom duurt de video zo lang? Omdat er maar liefst beelden uit 230 films in verwerkt zijn, uit allerlei soorten films. De video begint met een montage uit actiefilms, inclusief veel wapengekletter. Waarna de oriëntatie langzaam meer naar komedie en vrolijkheid verplaatst. Waarna een sectie met voornamelijk horrorfilms volgt, die weer gevolgd wordt door een focus op drama en dramatische momenten. Dat laatste brengt alles weer bij elkaar, want ook in populaire actiefilms zat dit jaar weer veel drama. De mash-up bevat beelden uit trailers van zeer uiteenlopende films en zelfs een computerspel. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.

En nog eentje!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

We hebben ons door behoorlijk wat rommel heen moeten slaan, maar leuk om te zien in zo'n compilatie dat we toch ook heel wat moois hebben mogen zien dit jaar.

Ereptile

Avatar

Inderdaad leuke compilatie! Ik herinner me nog de versie van 2009 die hier op FT was gepost. Maar ik heb die nooit meer gezien...

nooffencetaken

Avatar

Ik vraag me bij dit soort filmpjes altijd af, hoe mensen de tijd vinden om dit te kunnen maken. Mijn god wat een werk!!!Maar wel erg leuk, dus bedankt mister NO LIFE

Mav Damian

Avatar

Mooie compilatie! Ik vind dit toch wel een topfilmjaar. Had het gevoel dat er weinig slechte films waren dan goede. Zeker bij grote films.

SunChaser

Avatar

Zat ook 2016 bij zag ik

nieuwslaatste nieuws