Algemeen

'Ocean's Eight' wordt vervolgfilm en bekijk een nieuwe foto

Bekijk de acht hoofdrolspeelsters!

door Jim Pedd om 09:25 in Algemeen
Warner Bros en Village Roadshow Pictures hebben een nieuwe foto van de cast van Ocean's Eight vrijgegeven. Daarnaast mocht hoofdrolspeelster Sandra Bullock voor het eerst wat details bevestigen. Eerst werd gedacht dat de film van regisseur Gary Ross een op zichzelf staand project zou zijn. Maar dat zit iets anders.

"Ja, ik ben de zus van Danny Ocean," stelde Bullock. "Ik heb ongeveer vijf jaar vastgezeten als de film begint en waarom ontdek je gedurende het verhaal. Ik bedoel, dat is een klein subplot. Maar ja, ik ben dus zijn zus en we komen uit hetzelfde gezin en zijn allebei op een hele specifieke manier goed in wat we doen. Dus je kan je voorstellen dat, wanneer ik vrij kom, er een overval plaatsvindt... Dit is geen reboot. Het is meer een film die kijkt naar wat er in 2017 gebeurde. Het is dus zelfs niet zo dat de fakkel simpelweg doorgegeven wordt. Het is een parallel verhaal over een ander familielid dat in hetzelfde gezin als Danny Ocean opgroeide en wat er gebeurt als Debbie uit de gevangenis komt."

Bullock speelt de hoofdrol van Debbie Ocean, die iets probeert te roven in het jaarlijkse Met Gala in New York City. Haar eerste stap: het verzamelen van een perfecte crew, die zal bestaan uit Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) en Tammy (Sarah Paulson).

Vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop te zien.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ocean's Eight schijnt verplaatst te zijn naar 21 juni, want op 7 juni is de premiere van Fallen Kingdom. In de US is het andersom daar komt Ocean's Eight wel uit op 8 juni, en Fallen Kingdom op 22 juni.

Monojaxx

Avatar

Weer zo'n feministische actie. Dit gaat weer gigantisch floppen. 'Who your gonna call?!' Dejavu anyone...

Robbepost

Avatar

^ het zal toch wel wat beter worden dan ghostbusters denk ik. Betere cast (Sandra& Cate&Anne) en populairder (acteertalentloze Rihanna).
Ik verwacht geen megaflop eigenlijk.

Frietgezicht

Avatar

Thanks MOF,jij brengt altijd de updates.

Ik denk niet dat ik voor deze film naar de bios ren maar lijkt mij leuk een keertje thuis te kijken.
Ik had er pas zin in gehad als het een Tarantino heist film was met grof gebekte dames en lekker veel geweld en dan weet je gelijk dat er maar 1 er met de buit vandoor gaat hoogstens.
Maar die is bezig met een nieuwe trilogy van Star Wars.

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "Waarom geen mannen"
Kijk eerst even Twee maal Ocean's 11, een Ocean's 12 en een Ocean's 13. En stel dan pas die vraag. Aangezien ik wel verstand heeft van films kan ik wel deze vraag stellen. Het antwoord is heel simpel. Smalle budget. Vrouwen zijn goedkoper om in te huren voor een film + Johnny Depp en Candy Ass waren niet beschikbaar.

Frietgezicht "Thanks MOF,jij brengt altijd de updates."
No problemo. Ik ben een zeer trouwe luisteraars van de jouw podcast. Het is immers de allerbeste filmpodcast met de allerlaatste nieuwtjes over de kat van Kate ...... of was het nou de poes van Halle.

NieuwsFilm

meest populair