'Ocean's Eight' wordt vervolgfilm en bekijk een nieuwe foto

'Ocean's Eight' wordt vervolgfilm en bekijk een nieuwe foto

Bekijk de acht hoofdrolspeelsters!

Warner Bros en Village Roadshow Pictures hebben een nieuwe foto van de cast van Ocean's Eight vrijgegeven. Daarnaast mocht hoofdrolspeelster Sandra Bullock voor het eerst wat details bevestigen. Eerst werd gedacht dat de film van regisseur Gary Ross een op zichzelf staand project zou zijn. Maar dat zit iets anders.

"Ja, ik ben de zus van Danny Ocean," stelde Bullock. "Ik heb ongeveer vijf jaar vastgezeten als de film begint en waarom ontdek je gedurende het verhaal. Ik bedoel, dat is een klein subplot. Maar ja, ik ben dus zijn zus en we komen uit hetzelfde gezin en zijn allebei op een hele specifieke manier goed in wat we doen. Dus je kan je voorstellen dat, wanneer ik vrij kom, er een overval plaatsvindt... Dit is geen reboot. Het is meer een film die kijkt naar wat er in 2017 gebeurde. Het is dus zelfs niet zo dat de fakkel simpelweg doorgegeven wordt. Het is een parallel verhaal over een ander familielid dat in hetzelfde gezin als Danny Ocean opgroeide en wat er gebeurt als Debbie uit de gevangenis komt."

Bullock speelt de hoofdrol van Debbie Ocean, die iets probeert te roven in het jaarlijkse Met Gala in New York City. Haar eerste stap: het verzamelen van een perfecte crew, die zal bestaan uit Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) en Tammy (Sarah Paulson).

Vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop te zien.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair