Ryan 'Deadpool' Reynolds ziet Mickey Mouse wel zitten

Ryan 'Deadpool' Reynolds ziet Mickey Mouse wel zitten

Ryan Reynolds heeft wel (muis)oren naar een deal tussen Disney en Fox!

Een spannende tijd voor fans van de Marvel stripboeken! Walt Disney is namelijk flink aan het onderhandelen met de rivaliserende studio 20th Century Fox om deze over te kopen. Fox beheerst de filmrechten van een flink aantal superhelden, waaronder van de X-Men en Fantastic Four. Ook Deadpool 2-acteur Ryan Reynolds is op de hoogte van het nieuws en kan niet wachten op de mogelijk deal! Maar hij heeft daar wel een bijzondere reden voor...

Ryan Reynolds staat natuurlijk bekend als een echte grappenmaker. Niet voor niets past de rol van de grofgebekte R-rated mutant Deadpool hem dan ook goed. Dankzij de mogelijke deal tussen Disney en Fox, zou ook zijn personage Deadpool verhuizen naar Marvel. De kans dat zijn 'Merc with a mouth' ook in het relatief kindvriendelijke 'Marvel Cinematic Universe' verschijnt, lijkt echter klein.

Maar daar is het Reynolds eigenlijk helemaal niet om te doen, zo blijkt uit zijn reactie op Twitter. "Tijd om de explosieve seksuele spanningen tussen Deadpool en Mickey Mouse te ontpoppen!" grapt hij tot groot genoegen van zijn volgers. Wat Reynolds precies in gedachte heeft, wordt verder niet duidelijk, maar dat het heet en spannend moet worden, lijkt zeker.


Reynolds is overigens niet de enige vertolker van een Marvel Comics-personage dat iets te zeggen heeft over de mogelijke deal. "Tijd voor een film met Captain America én de Human Torch in de hoofdrol", grapte Captain America-acteur Chris Evans eerder. Evans speelde eerder de vlammende man in de Fantastic Four-films van filmstudio Fox.

Of de deal daadwerkelijk doorgaat tussen Disney en Fox, is nog even afwachten.

NieuwsFilm

meest populair