Algemeen

DCEU-film 'Shazam!' vindt wederom nieuw castlid

Acteur Jack Grazer heeft getekend voor de rol van Freddy Freeman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:46 in Algemeen
Nadat hij eerder schitterde in It, is Jack Dylan Grazer nu ook gecast in Shazam! De acteur speelt de rol van Freddy Freeman, de beste vriend van Billy Batson (Asher Angel). Hij zal de enige persoon zijn die weet van het dubbelleven van zijn vriend.

Shazam! wordt geregisseerd door David F. Sandberg, die eerder dit jaar tekende. Sindsdien worden er castleden gevonden voor de film, waarbij acteur Zachary Levi de rol van Shazam zal spelen. Naar het schijnt is Mark Strong verder Dr. Thaddeus Sivana.

De film rond de jonge Billy Batson die de kracht van tovenaar Shazam krijgt. Met behulp van de wijsheid van Solomon, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de macht van Zeus, de dapperheid van Achilles en de snelheid van Mercurius, heeft hij de macht van SHAZAM.

De opnames zullen in de loop van 2018 van start gaan. De release van Shazam! staat gepland voor 5 april 2019.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Solomon,
Hercules,
Atlas,
Zeus,
Achilles
Mercurius.... Bij elkaar dus SHAZAM.... Vandaar dat hij zo heet....

Decepticon

Avatar

De casting gaat goed, Grazer is heel goed in IT, ik kijk hier erg naar uit en ik hoop dat deze film geen problemen krijgt tijdens de productie.
Levi zei dat het film als Tom Hanks's Big wordt, maar dan met superkrachten, dat klinkt mij verdomd goed in de oren!

Steve-O

Avatar

Hij was hilarisch in IT, casting gaat tot zover erg goed.

rainking

Avatar

Ben wel benieuwd naar Mark Strong als Sivina, als dat echt zo blijkt te zijn. Sivana is meestal meer zo'n klein, iel, kromlopend, kaal mannetje.

nieuwslaatste nieuws