Algemeen

Eerste blik op 'X-Men: Dark Phoenix'!

En lees over het verhaal van de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:34 in Algemeen
Aanstaande herfst brengt ons het regiedebuut van Simon Kinberg en meteen de volgende film in de X-Men saga: Dark Phoenix. Vandaag heeft vakblad Entertainment Weekly de eerste blik op de film en is er wat interessante nieuwe informatie over de productie. Lees dus op eigen risico: dit artikel bevat mogelijk spoilers.

X-Men: Dark Phoenix opent in 1992, tien jaar na X-Men: Apocalypse. De X-Men, waaronder Charles Xavier (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Quicksilver (Evan Peters) zijn nationale helden geworden. Maar vooral het groeiende ego van Charles Xavier brengt het team in gevaar. "Hij dwingt de X-Men om steeds gevaarlijkere missies te ondernemen," vertelde Kinberg. "Nadat ze een reddingsmissie ondernomen hebben, raakt een zonnevlam de X-Jet en barst door die plotselinge energie de machtsbeluste en kwaadaardige Phoenix los in Jean."

Het moet volgens het artikel in EW de meest grootschalige film in de reeks tot nu toe zijn, maar ook eentje die de franchise voor het eerst de ruimte in brengt. En het wordt een uiterst emotioneel avontuur volgens McAvoy. "Er is veel opoffering, en ook veel lijden." De film draait namelijk om het gevecht voor de ziel van Jean, want de Phoenix dreigt haar geest over te nemen en vooral Jean en Charles uit elkaar te drijven.

Welke rol daarin is voor Jessica Chastain als grote slechterik is weggelegd, weten we nog niet. Hier volgen de foto's van Entertainment Weekly, inclusief kleine toelichting. Het eerste beeld toont ons de vurige Jean Grey, een look waar uiterst veel werk in zit (de post-productie neemt een jaar in beslag).


Hieronder zie je concept art van de eerste ruimtereis van de groep.


Dan een beeld van Jessica Chastain als een buitenaardse vormveranderaar. Het personage heeft iets klinisch aan zich en misbruikt de Phoenix om haar eigen doelen te realiseren.


Duidelijk is dat Mystique een make-over gekregen heeft. Volgens Jennifer Lawrence is haar personage een stuk volwassener geworden.


Hieronder zie je een beeld van Jean Grey (Sophie Turner) die met zichzelf worstelt. Zijzelf is natuurlijk enorm vriendelijk en zorgzaam, maar de Phoenix is arrogant.


Dan een beeld waarop we Charles, Nightcrawler, Cyclops (Tye Sheridan) en Storm (Shipp) zien, mogelijk een begrafenis. Dat lijkt te passen bij opmerkingen dat er veel op het spel staat.


Verder nog een foto van achter de schermen, met regisseur Kinberg en hoofdrolspeler Michael Fassbender, die terugkeert als Magneto.


Tot slot nog de cover van Entertainment Weekly. De release van X-Men: Dark Phoenix staat gepland voor 1 november 2018.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Da Villain

Avatar

Ik vind het opgerecht een gave poster. Lange tijd geleden dat ik dat over een X-men film heb gezegd.

benjamin

Avatar

En uiteraard is het 10 jaar later en ziet iedereen er ongeveer even oud uit als de vorige keer.

Mav Damian

Avatar

Ik verwacht morgen een bericht van Chastain dat ze klaagt over Turner die halfnaakt op de cover staat.
Ziet er goed uit dan ik verwacht had. Nog steeds heb ik mijn twijfels of Kinberg wel goed gaat doen als taak van regisseur.

Frietgezicht

Avatar

^ 30 jaar na First Class zelfs!

Mystique zou inmiddels gespeeld moeten worden door Rebecca Romijn.


ridjieddo

Avatar

Wat een domme synopsis: Prof X die arrogant wordt? Ga toch weg.

Sunspot

Avatar

Mystique ziet er een stuk beter uit.

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Ja, is een dikke rommel.

Ik ben het maar aan het proberen te vergeten, heeft geen nut joh allemaal.

Ze wilden toch neit rebooten na DoFP, ze vragen er zelf om.

Sunspot

Avatar

Inderdaad, moet die Chastain geen commentaar leveren op de cover

Master Of Films

Avatar

Valt mij iets op. The Fassbender ziet er uit als The Fassbender. Dat in 10 jaar tijd. Vikander doet iets het hem.
Verder krijg ik de indruk dat JC langs is geweest op de set. JLAW solliciteert vast naar een 1 van de vele Smurfen in Space delen.

Brein8998

Avatar

She's hot.

See what I did there? It's true though...

Decepticon

Avatar

Ja echt een gave poster en ook EW cover, de Phoenix ziet er heel indrukwekkend uit, bruut dat vuurhaar!

ridjieddo

Avatar

The Girl on Fire!

Frietgezicht

Avatar

@ Brein en Ridji, ik steek mijn hand ervoor in het vuur dat jullie dit met een knipoog doen naar de foto.
Meestal verspreid zoiets zich hier als een lopend vuurtje waarna iedereen dat doet!


@ Sunspot, wat dat betreft een hele vage reeks al die X-Men bij elkaar.
Klopt geen reet van,eerst qua karakters en nu als klap op de vuurpijl negeren ze zelfs de jaren.
Ik begrijp uberhaubt niet waarom het zich niet gewoon een jaartje ofzo na Apocalypse afspeelt. Maken ze het zichzelf toch een stuk makkelijker.

Leeft de kat van Storm nog in deze tijd?

Ereptile

Avatar

@Friet, ik geloof dat de moeder van de kat in deze film speelt, of dat de desbetreffende kat in deze film nog een kitten is.

Ik vraag me af hoeveel klachten er komen van een halfnaakte (maar toch bedekte) Sophie Turner als X-Men personage. Terwijl Mystique in de eerste X-Men films alleen maar verf aan had.

ThysRomani

Avatar

Ja. Goede poster. Intens. Intens.

Intens.

Ze hebben Mystique kennelijk een stuk appetijtelijker gemaakt.

Ed Crane

Avatar

Ah, Mystique is weer blauw. Is dit maal ongetwijfeld met cgi gedaan. Wie weet diezelfde software als met Supermans snor.

chazillionair28

Avatar

moet het er toch aan wennen dat we wolvie niet meer te zien krijgen :( zelfs een cameo maakte al indruk op een x-men film

GreenHornet

Avatar

hoop dat ze haar echt bad ass maken, randje R rated

nieuwslaatste nieuws