Eerste blik op 'X-Men: Dark Phoenix'!

Eerste blik op 'X-Men: Dark Phoenix'!

En lees over het verhaal van de film.

Aanstaande herfst brengt ons het regiedebuut van Simon Kinberg en meteen de volgende film in de X-Men saga: Dark Phoenix. Vandaag heeft vakblad Entertainment Weekly de eerste blik op de film en is er wat interessante nieuwe informatie over de productie. Lees dus op eigen risico: dit artikel bevat mogelijk spoilers.

X-Men: Dark Phoenix opent in 1992, tien jaar na X-Men: Apocalypse. De X-Men, waaronder Charles Xavier (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Quicksilver (Evan Peters) zijn nationale helden geworden. Maar vooral het groeiende ego van Charles Xavier brengt het team in gevaar. "Hij dwingt de X-Men om steeds gevaarlijkere missies te ondernemen," vertelde Kinberg. "Nadat ze een reddingsmissie ondernomen hebben, raakt een zonnevlam de X-Jet en barst door die plotselinge energie de machtsbeluste en kwaadaardige Phoenix los in Jean."

Het moet volgens het artikel in EW de meest grootschalige film in de reeks tot nu toe zijn, maar ook eentje die de franchise voor het eerst de ruimte in brengt. En het wordt een uiterst emotioneel avontuur volgens McAvoy. "Er is veel opoffering, en ook veel lijden." De film draait namelijk om het gevecht voor de ziel van Jean, want de Phoenix dreigt haar geest over te nemen en vooral Jean en Charles uit elkaar te drijven.

Welke rol daarin is voor Jessica Chastain als grote slechterik is weggelegd, weten we nog niet. Hier volgen de foto's van Entertainment Weekly, inclusief kleine toelichting. Het eerste beeld toont ons de vurige Jean Grey, een look waar uiterst veel werk in zit (de post-productie neemt een jaar in beslag).

Bekijk de afbeelding
Hieronder zie je concept art van de eerste ruimtereis van de groep.

Bekijk de afbeelding
Dan een beeld van Jessica Chastain als een buitenaardse vormveranderaar. Het personage heeft iets klinisch aan zich en misbruikt de Phoenix om haar eigen doelen te realiseren.

Bekijk de afbeelding
Duidelijk is dat Mystique een make-over gekregen heeft. Volgens Jennifer Lawrence is haar personage een stuk volwassener geworden.

Bekijk de afbeelding
Hieronder zie je een beeld van Jean Grey (Sophie Turner) die met zichzelf worstelt. Zijzelf is natuurlijk enorm vriendelijk en zorgzaam, maar de Phoenix is arrogant.

Bekijk de afbeelding
Dan een beeld waarop we Charles, Nightcrawler, Cyclops (Tye Sheridan) en Storm (Shipp) zien, mogelijk een begrafenis. Dat lijkt te passen bij opmerkingen dat er veel op het spel staat.

Bekijk de afbeelding
Verder nog een foto van achter de schermen, met regisseur Kinberg en hoofdrolspeler Michael Fassbender, die terugkeert als Magneto.

Bekijk de afbeelding
Tot slot nog de cover van Entertainment Weekly. De release van X-Men: Dark Phoenix staat gepland voor 1 november 2018.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair