Jennifer Lawrence wist altijd al dat ze later beroemd zou worden

Jennifer Lawrence wist altijd al dat ze later beroemd zou worden

"Don't ask me how or why, but I'm gonna make it happen this time... Fame, fame!"

Actrice Jennifer Lawrence (X-Men: The Dark Phoenix, Red Sparrow) wist altijd al dat ze later beroemd zou gaan worden, zo beweert althans Sherry Lansing, de voormalige CEO van Paramount Studios, die onlangs een award uit mocht reiken aan Lawrence tijdens een gala. 

Lansing vertelt over de eerste keer dat ze Lawrence ontmoette tijdens een dinerfeestje van studiobaas Michael Burns. "Zo'n vijf jaar geleden tijdens een etentje vroeg Michael me of ik misschien naast Jennifer zou willen gaan zitten. 'The Hunger Games' kwam bijna uit en Michael maakte zich zorgen of Jennifer wel voorbereid was op hoe het beroemd zijn haar leven zou gaan veranderen", begon Lansing haar speech.

"Terwijl ik naar haar keek hoe ze sprak met de andere gasten, besefte ik dat Jennifer een ontzettend zelfverzekerde vrouw is die geen advies nodig had", vervolgde Lansing. "Maar toen, deed Jennifer iets wat ik niet zag aankomen. Ze draaide zich naar me toe en zei dat ze wist dat Michael zich zorgen om haar maakte en dat hij mij had gevraagd om eens met haar te praten".

"Je hoeft je heust geen zorgen om mij te maken hoor", is wat Lawrence toen tegen Lansing gezegd zou moeten hebben. Lansing vertelde vervolgens dat Lawrence haar daarna een geheimpje verklapte. "Ik wist altijd al dat ik later beroemd zou gaan worden, dus ik ben er totaal op voorbereid", zei Lansing, terwijl Lawrence met het schaamrood op haar kaken opkeek vanuit het publiek.

"In die simpele, directe eerlijkheid vond ik eigenlijk alles wat ik zou moeten weten over Jennifer", voegde Lansing nog toe. "Ik begreep direct dat ze een erg bijzonder mens was en dat het wel goed met haar zou gaan komen". Én gezien de enorm succesvolle carrière van de actrice, is dat inderdaad wel goedgekomen.



NieuwsFilm

meest populair