Nieuwe 'Halloween' vindt Laurie Strode's kleindochter

Nieuwe 'Halloween' vindt Laurie Strode's kleindochter

Een nieuw slachtoffer voor seriemoordenaar Michael Myers.

Hoewel Halloween-antagonist Michael Myers alleen maar oog heeft voor zijn zus Laurie Strode, zal hij het ook met haar nageslacht aan de stok krijgen in het nieuwste deel dat de versie uit 1978 opvolgt. Sinds een poosje terug weten we dat Judy Greer de dochter van Laurie gaat spelen, waarvan de laatstgenoemde opnieuw tot leven gewekt wordt door Jamie Lee Curtis. Nu is door Deadline bekendgemaakt dat Greer's Karen Strode eveneens een dochter heeft, genaamd Allyson. Regisseur David Gordon Green en medescenarist Danny McBride hebben voor die rol Andi Matichak aangenomen.

Met grote projecten is de actrice nog niet bekend. De laatste paar jaren werkte ze vooral aan tv-series, waaronder 666 Park Avenue, Orange Is the New Black en Blue Bloods. Elke keer ging het om één tot vier afleveringen. Naast haar, Greer en Curtis is er verder nog niemand anders aangekondigd die in de horrorfilm zal optreden.

Wel weten we dat Universal Pictures (Split) en Blumhouse Productions (Happy Death Day) de film 19 oktober 2018 willen uitbrengen. Zowel Green als McBride hebben eerder onthuld dat hun nieuwe film, die een duim omhoog heeft gekregen van Halloween-bedenker John Carpenter, alle delen na het origineel negeert. Zelfs aan die film hebben ze ietwat gesleuteld - volgens McBride moesten ze het één en ander aan het einde wijzigen, zodat hun creatie verwezenlijkt kon worden.

Het verhaal, dat veertig jaar na de gebeurtenissen in 1978 zal plaatsvinden, wordt omschreven als de laatste confrontatie tussen Laurie Strode en haar broer Michael Myers.



NieuwsFilm

meest populair