Algemeen

Iedereen is terug voor 'Lethal Weapon 5', ook Mel Gibson

Ook de regisseur Richard Donner en Danny Glover.

door Bram de Groot om 12:13 in Algemeen
Eerder dit jaar verschenen er al positieve berichten over een mogelijke vierde vervolg in de Lethal Weapon-reeks. Nu blijkt dat de film bijna groen licht heeft van de studio en dat Mel Gibson en Danny Glover al aan boord zijn. Dit blijkt uit een podcast met Richard Donner.

Ook de franchise-regisseur keert dus terug en hij heeft al een eerste versie voor een script geschreven met Channing Gibson. De laatste schreef ook het script voor het meest recente deel in de reeks: Lethal Weapon 4, alweer uit 1998.

Donner over de kansen van Lethal Weapon 5: "Het verhaal bedacht ik met Channing Gibson en ik moet er nu uit zien te komen met de studio. Als iedereen er klaar voor is en we samen kunnen komen, dan doen we het. Mel en Danny zijn van de partij." Donner is zeer positief over de film en laat weten dat hij de film nooit zal maken zonder het duo.

Beluister de Spocklight Podcast, rond de 41 minuten, en hoor Donner over de plannen. Is dit het nog waard volgens jullie?

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Fantastisch nieuws, alhoewel Lethal Weapon 4 een mooi afgerond einde had voor de franchise.

McGraig

Avatar

De scriptschrijver van deel 4. Volgens filmtotaal was dat maar een tegenvaller. Gelukkig vond ik 'm prima dus dat is wat mij betreft goed nieuws. Het zal me benieuwen wat ze er van maken. Glover is al behoorlijk op leeftijd en Donner ook. Tja.... George Miller maakte ook een ijzersterke Mad Max op hoogbejaarde leeftijd. Maar dan wel zonder Gibson. Ik ga 'm vast in de bios zien Smiley face

Pronk47

Avatar

ik zeg beginnen.

SunChaser

Avatar

Chris rock. Darlene love. Joe Pesci?

Decepticon

Avatar

Deel 4 destijds in bios gezien. Is een hele goede en mooie afsluiter, dus van mijn hoeft het niet, maar sla heden niet en zal hem zeker weten in de bios kijken als ie uit komt.

Frietgezicht

Avatar

Op zich was deel 4 een afsluiter idd maar ik zie graag een deel 5. Maar met iedereen terug vind ik dat Pesci en in mindere mate Rock er ook bij horen.
Lijkt mij sterk dat Pesci nog meedoet in zo’n rol als ik hoor hoe moeilijk het was hem te strikken voor die nieuwe mob film.

Moviemagic

Avatar

Hopelijk wordt het weer supergrappig zoals de andere. Ik heb er wel zin in.

Sunspot

Avatar

Zo, was de laatste in 1998 alweer.

Cool, liever de oude garde, hoop dat er veel 'opa' grappen in zitten :D

GreenHornet

Avatar

de karakters hebben een kind en klein kind, benieuwd of ze dit ook gaan verwerken in de film.

Thiver

Avatar

Goh, dit had ik niet meer zien aankomen. Maar goed, gezien de leeftijden van de acteurs kan deze film nu nog net gemaakt worden, maar over vijf jaar is het echt te laat. Ik heb ooit gelezen over een scenario waarin Riggs op het punt staat met pensioen te gaan en nog één laatste zaak moet afhandelen, waarvoor hij de hulp inroept van de de inmiddels gepensioneerde Murtaugh. Het duo nog een laatste keer zien samenwerken zou de reeks wel mooi kunnen afsluiten.

Dukat

Avatar

Jet Li was fantastisch in LW4

Goku32

Avatar

Wtf waarom de films werden alleen maar slechter vind ik. Alleen deel 1 en 2 waren vermakelijke films. Maar uitmelken die shit

EntertainmentWatcher

Avatar

Super films zijn dit. Laten we hopen dat er net zo'n leuke scene's inzitten als die tandarts-scene met uncle Benny uit deel 4: https://www.youtube.com/watch?v=zx_zAuP21DM

007

Avatar

Laat maar komen

NieuwsFilm

meest populair