Emilio Estevez strijdt voor daklozen in aardige trailer 'The Public'

Emilio Estevez strijdt voor daklozen in aardige trailer 'The Public'

Spannend drama met Alec Baldwin, Christian Slater, Jena Malone, Michael K. Williams en Jeffrey Wright.

Na een langdurige pauze van zo'n zeven jaar keert acteur Emilio Estevez weer terug als scenarist en regisseur met The Public. De trailer van het drama is vrijgegeven en volgt daklozen op zoek naar een schuilplaats, anders kunnen ze sterven. Estevez speelt zelf de hoofdrol, maar heeft daarnaast een aardige cast bijeen verzameld. Deze bestaat o.a. uit Alec Baldwin, Michael K. Williams, Jeffrey Wright, Jena Malone en Christian Slater. Bekijk de trailer hieronder.

Stuart Goodson werkt bij de openbare bibliotheek van de Amerikaanse staat Cincinnati. Omdat de aankomende weersomstandigheden zeer bruut en koud zijn, zoeken de daklozen zich kapot naar onderdak. Wanneer alle schuilplaatsen en opvangcentrums vol zijn, keert een grote groep zwervers zich tot de bibliotheek. Goodson schenkt ze onderdak, maar de overheid wil daar niets van hebben. Wat begint als een geweldloze zitstaking ontpopt weldra tot een actie van burgerlijke ongehoorzaamheid, wat inhoudt dat de autoriteiten hard mogen optreden.


Een releasedatum is niet opgegeven. Het drama is tot stand gekomen met behulp van Oriah Entertainment en Cedarvale Pictures. De film die Estevez voor The Public gemaakt heeft is The Way, welke inmiddels alweer uit 2010 komt. Vier jaar daar voor verscheen het door hem geschreven en geregisseerde Bobby.

NieuwsFilm

meest populair