Teaser trailer 'Spider-Man: Into The Spider-Verse' is buitengewoon afwijkend

Teaser trailer 'Spider-Man: Into The Spider-Verse' is buitengewoon afwijkend

Mike Morales maakt zijn debuut.

Sony Pictures kondigde begin dit jaar officieel aan dat ze een Spider-Man animatiefilm zouden gaan maken met Miles Morales als zijn alter ego. Ondanks dat deze pas volgend jaar december in de wereldwijde bioscoopzalen moet gaan draaien, is er een korte, maar buitengewone teaser trailer onthuld. Check de opvallende beelden hieronder.

De animatiefilm krijgt de titel Spider-Man: Into the Spider-Verse en introduceert de tiener Miles Morales - met de stem van Shameik Moore - uit Brooklyn en de ongelimiteerde mogelijkheden van de Spider-Verse waar meer dan één het masker kan dragen. Iet dat aan het einde van onderstaande teaser trailer al te zien is:


De regie van Into the Spider-Verse ligt in handen van Bob Persichetti en Peter Ramsey en het script werd opgeleverd door Phil Lord en Christopher Miller (The Lego Movie). Andere stemmen komen van onder meer Mahershala Ali (Aaron Davis / Prowler), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis) en Liev Schreiber voor een nog onbekend personage.

Hieronder de 'internationale versie' van de beelden.


Spider-Man: Into The Spider-Verse moet vanaf 20 december 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder het logo voor de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair