Celebrity

Amber Heard niet blij met J.K. Rowling in 'Johnny Depp-affaire'

Heard laat van zich horen op Instagram!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 15:36 in Celebrity
Actrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) heeft vandaag gereageerd op de statements van schrijfster J.K. Rowling en filmstudio Warner. Bros, waarin zij de casting van acteur Johnny Depp als de duistere tovenaar Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-sequel verdedigen. Depp wordt door Heard beschuldigd van mishandeling tijdens hun relatie.

Er is de laatste tijd nogal wat ophef ontstaan over de beslissing van Warner Bros. om acteur Johnny Depp niet te hercasten in Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindlewald, het volgend jaar te verschijnen vervolg op Fantastic Beasts And Where To Find uit 2016.

Sommige fans vinden het onacceptabel dat de van mishandeling beschuldigde Depp alsnog in de populaire franchise te zien zal zijn. Warner Bros., J.K. Rowling en regisseur David Yates publiceerden vorige week donderdag meerdere statements waarin zij hun keuze toelichtten. 



De statements van Warner Bros. en J.K. Rowling lezen? Bekijk dat deze twee artikelen op Filmtotaal: 'Fantastic Beasts'-regisseur verdedigt keuze om Johnny Depp aan te houden & J.K. Rowling staat achter casting Johnny Depp in 'Fantastic Beasts'-franchise!



Actrice Amber Heard heeft nu zelf ook een reactie geplaatst. Dit deed ze via Instagram. Heard baalt ervan dat Warner Bros. en J.K. Rowling quotes uit de scheidingsverklaring van Heard en Depp, die de twee beroemdheden gezamenlijk plaatsten toen ze in augustus 2016 bekendmaakten te gaan scheiden, verkeerd hebben gebruikt.

"Even voor alle duidelijkheid, dit was de volledige gezamenlijke scheidingsverklaring ('van Johnny en mij', red.). Het is niet acceptabel om maar wat losse zinnetjes eruit te graaien en om deze vervolgens buiten de werkelijke context te quoten. Vrouwen, blijf opstaan en blijf sterk! Liefs, Amber", schrijft Heard op Instagram.



15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Johnny moet gestraft worden voor dingen die hij gedaan heeft. Gerechtelijk. Maar feitelijk heeft het niets te maken met zijn werk. Het is niet nodig iemand die over de schreef is gegaan ook zijn complete werk te ontnemen. Want als je vindt dat hij niet mag meedoen met Fantastisch Beasts, dan dan vind je dat hij niet mag meedoen met welke film dan ook. Los dit gerechtelijk op en als Depp dan in de gevangenis moet waardoor de film op losse schroeven komt te staan, ja dan snap ik dat ie hercast zou kunnen worden. Of als ie ook vrouwen op de set aanvalt en slaat. Ga nu niet iedereen die een strafblad heeft het recht ontnemen acteur te zijn.

jimb

Avatar

Ach ze zijn uit elkaar en wensen elkaar nog het beste, dit staat toch ook helemaal los van dat hele #metoo gebeuren.

Frietgezicht

Avatar

Ik ben het eens met JIGSAW en NoOffenceTaken boven mij.
Hoewel je een goed voorbeeld moet geven als een ster zijn het geen metoo zaken en gebeurd het in zijn priveleven.

Als je een klootzak bent ofzo whatever kan het gebeuren dat ze rollen afnemen,of niet,risico maar als die dan rollen blijft krijgen ook niet over klagen.

Gyros regime

Avatar

Hoe haalt ze het in haar hoofd dat een acteur gestrafd moet worden op zn werk voor beschuldigingen in prive sfeer.. De buitenwereld heeft hier toch sowieso niks mee te maken? Vecht het lekker samen uit.. Wat een mafkees..

benjamin

Avatar

Gyros regime "Hoe haalt ze het in haar hoofd dat een acteur gestrafd moet worden op zn werk voor beschuldigingen in prive sfeer.. "
Waar staat dat?

Ninsh

Avatar

Depp wordt door Heard beschuldigd van mishandeling tijdens hun relatie.

Dus nooit bewezen...

WERK en PRIVE graag gescheiden houden.

ridjieddo

Avatar

Amber Heard is een dertien-in-een-dozijn actrice en kan beter modellenwerk oid gaan doen. Dat dit off-topic is kan mij niks schelen. Zij hoort niet in de filmwereld.

Robbepost

Avatar

Haha patatkop!
The plots keep on coming ;)

Xenolicker

Avatar

Dit kan natuurlijk niet. Laten we alsjeblieft Amber blij houden, mensen. Het is niet te voorspellen wat er kan gebeuren wanneer ze echt kwaad wordt. Dat zou het einde van de beschaving zoals we die kennen weleens kunnen betekenen. Dus nogmaals, ik smeek jullie: Hou Amber blij!

Sunspot

Avatar

Ten eerste is het een beschuldiging, ten tweede is het een ruzie geweest tussen hen alleen, laat ze dat lekker uitvechten in de rechtszaal of zo.

Zolang dit het enige is wat Depp geflikt zou kunnen hebben, dan moet dat viswijf helemaal haar mond houden.

Ze had zeker gehoopt dat met dat hele METOO gebeuren, Depp ook naar de afgrond zou worden gebracht.

Denk dat ze dat graag zou willen zien.

benjamin

Avatar

Sunspot "Zolang dit het enige is wat Depp geflikt zou kunnen hebben, dan moet dat viswijf helemaal haar mond houden.

Ze had zeker gehoopt dat met dat hele METOO gebeuren, Depp ook naar de afgrond zou worden gebracht.

Denk dat ze dat graag zou willen zien."
Nogmaals waar staat dat?

Sunspot

Avatar

Oke, ja, moet ik statements gaan lopen lezen van Rowling en WB. Even niet, leg mij het maar kort en krachtig uit, wie er zin in heeft :).

Artificialis

Avatar

Wat is Amber Heard een schijnheilige vrouw. In die statement probeerde ze duidelijk terug te krabbelen van haar eerste insteek om Johnny Depp helemaal kapot te maken. ''Amber wishes the best for Johnny in the future'' Houd toch op..

nieuwslaatste nieuws