Amber Heard niet blij met J.K. Rowling in 'Johnny Depp-affaire'

Amber Heard niet blij met J.K. Rowling in 'Johnny Depp-affaire'

Heard laat van zich horen op Instagram!

Actrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) heeft vandaag gereageerd op de statements van schrijfster J.K. Rowling en filmstudio Warner. Bros, waarin zij de casting van acteur Johnny Depp als de duistere tovenaar Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-sequel verdedigen. Depp wordt door Heard beschuldigd van mishandeling tijdens hun relatie.

Er is de laatste tijd nogal wat ophef ontstaan over de beslissing van Warner Bros. om acteur Johnny Depp niet te hercasten in Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindlewald, het volgend jaar te verschijnen vervolg op Fantastic Beasts And Where To Find uit 2016.

Sommige fans vinden het onacceptabel dat de van mishandeling beschuldigde Depp alsnog in de populaire franchise te zien zal zijn. Warner Bros., J.K. Rowling en regisseur David Yates publiceerden vorige week donderdag meerdere statements waarin zij hun keuze toelichtten. 






Actrice Amber Heard heeft nu zelf ook een reactie geplaatst. Dit deed ze via Instagram. Heard baalt ervan dat Warner Bros. en J.K. Rowling quotes uit de scheidingsverklaring van Heard en Depp, die de twee beroemdheden gezamenlijk plaatsten toen ze in augustus 2016 bekendmaakten te gaan scheiden, verkeerd hebben gebruikt.

"Even voor alle duidelijkheid, dit was de volledige gezamenlijke scheidingsverklaring ('van Johnny en mij', red.). Het is niet acceptabel om maar wat losse zinnetjes eruit te graaien en om deze vervolgens buiten de werkelijke context te quoten. Vrouwen, blijf opstaan en blijf sterk! Liefs, Amber", schrijft Heard op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair