Hugh Jackman over Wolverine in het Marvel Cinematic Universe

Hugh Jackman over Wolverine in het Marvel Cinematic Universe

Komt hij terug?

Gisteren meldden we het gerucht dat Hugh Jackman niet onwelwillend tegenover een terugkeer als Wolverine zou staan. En dan vooral omdat hij mogelijk de kans krijgt om op te duiken in het Marvel Cinematic Universe, aangezien Walt Disney op het punt zou staan om 20th Century Fox te kopen. Collider vroeg Jackman om een reactie.

"Het is interessant aangezien ik gedurende de 17 jaar bleef denken aan hoe tof het zou zijn. Hoe tof het zou zijn om vooral Iron Man, de Hulk en Wolverine samen te zien. En iedere keer als ik een Avengers-film zag, zag ik Wolverine tussen hen staan en ze voor hun hoofd slaan. Maar ik was van, 'ach ja, dit gaat toch niet gebeuren'. Het was alleen daarom interessant om die krantenkop te zien," aldus Jackman tegenover Collider. "Ik was van, 'wacht even!', maar ik denk helaas dat het verhaal verder moet zonder mij. Maar iemand anders gun ik het om in die films Wolverine te spelen."

Klaarblijkelijk lijkt Jackman dus niet terug te komen op zijn besluit. Mocht de deal tussen Disney en Fox doorgaan, dan zal het nog spannend worden voor de huidige Marvel-producties en plannen van Fox. Op dit moment worden er drie films klaargestoomd voor verschijning in 2018 en ook voor 2019 en verder worden er X-Men en Fantastic Four-films voorbereid.



NieuwsFilm

meest populair