Algemeen

Hugh Jackman over Wolverine in het Marvel Cinematic Universe

Komt hij terug?

door Bram de Groot om 07:18 in Algemeen
Gisteren meldden we het gerucht dat Hugh Jackman niet onwelwillend tegenover een terugkeer als Wolverine zou staan. En dan vooral omdat hij mogelijk de kans krijgt om op te duiken in het Marvel Cinematic Universe, aangezien Walt Disney op het punt zou staan om 20th Century Fox te kopen. Collider vroeg Jackman om een reactie.

"Het is interessant aangezien ik gedurende de 17 jaar bleef denken aan hoe tof het zou zijn. Hoe tof het zou zijn om vooral Iron Man, de Hulk en Wolverine samen te zien. En iedere keer als ik een Avengers-film zag, zag ik Wolverine tussen hen staan en ze voor hun hoofd slaan. Maar ik was van, 'ach ja, dit gaat toch niet gebeuren'. Het was alleen daarom interessant om die krantenkop te zien," aldus Jackman tegenover Collider. "Ik was van, 'wacht even!', maar ik denk helaas dat het verhaal verder moet zonder mij. Maar iemand anders gun ik het om in die films Wolverine te spelen."

Klaarblijkelijk lijkt Jackman dus niet terug te komen op zijn besluit. Mocht de deal tussen Disney en Fox doorgaan, dan zal het nog spannend worden voor de huidige Marvel-producties en plannen van Fox. Op dit moment worden er drie films klaargestoomd voor verschijning in 2018 en ook voor 2019 en verder worden er X-Men en Fantastic Four-films voorbereid.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

traveler

Avatar

In het huidige universum (mooi filmwoord) van beide franchises kan ik mij moeilijk een crossover inbeelden.

Je zou de franchise dan simpelweg een reboot moeten geven. Anderzijds Hugh Jackman is " The Wolverine " en een zak geld doet vaak wonderen.

GreenHornet

Avatar

Wolverine is in de Comics ook veel veranderd, als een andere acteur het overneemt, heb ik geen problemen mee.

SunChaser

Avatar

Ze kunnen zoveel voorbereiden. Zal ook onderhandelingpositie zijn. Zodra Disney de karakters terug heeft kan alles worden gecanceld. Ook als Fox aan Sony of WB verkoopt gaan de Xmen en FF4 en DP naar Disney dus ik denk dat een nieuwe FF4 reboot er niet komt

SunChaser

Avatar

Ik ben wel voor een nieuwe Wolverine. Met Old Man Logan is t wel klaar. Reboot m zoals Spiderman. Een jongere gast. Michiel Huisman zie ik wel als Wolfie. Nieuwe Mystique ook graag. Ben wel klaar met Jlaw.

Artificialis

Avatar

Zou Fox daadwerkelijk door Disney worden opgekocht dan gaan alle deuren weer open hoor. Hugh Jackman meldt zich direct wanneer die kans zich voordoet.

Perrysh

Avatar

@SunChaser:

Interessante optie, Michiel Huisman, dat zou zo maar eens kunnen werken!

NieuwsFilm

meest populair