Celebrity

George Clooney deelt cadeautjes uit

De acteur laat het geld gemakkelijk rollen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:13 in Celebrity
Als je een succesvolle acteur bent, kun je flink geld verdienen en ook weer uitgeven; dat blijkt wel uit een paar recente verhalen die nu de ronde doen over George Clooney. Zo nam de acteur laatst het vliegtuig met Amal en hun 6 maand oude tweeling, maar was het bekende koppel ietwat ongerust dat de baby's misschien zouden gaan huilen. Om zeker te zijn dat ze niemand lastig zouden vallen, besloot het koppel om elke passagier een koptelefoon te geven met een handgetekend briefje ''Onze excuses voor eventueel ongemak''.

Misschien was het ook wel een reclame stunt; op elke koptelefoon stond namelijk George zijn tequila merk Casamigos. Hoe dan ook, de geste viel in goede aarde ; ondanks het feit dat de tweeling de hele reis rustig is geweest, waren de andere passagiers erg tevreden met hun cadeau, onder wie ook Quentin Tarantino, die aan boord van dezelfde vlucht was. Maar de koptelefoons kunnen niet in de schaduw staan van het cadeau dat George Clooney een paar jaar geleden aan zijn vrienden gaf...

Zo gaf Clooney maar liefst 1 miljoen dollar aan 14 van zijn oudste en beste vrienden. Dit vertelde Rande Gerber, een van hen, daarover: ''George belde mij en de andere jongens op en nodigde ons uit voor een diner bij hem thuis. Toen we daar aankwamen, troffen we allemaal een koffer aan op onze zitplaatsen. George gaf een uitgebreide speech; hoe belangrijk wij waren en hoe dankbaar hij was dat wij er altijd voor hem waren en dat hij dus perse iets terug wilde doen. In elk koffertje zat 1 miljoen dollar. We waren echt allemaal in shock. Maar Clooney wilde het geld onder geen enkele voorwaarde terug; hij wilde dat we het gingen gebruiken voor onze kinderen, hun studies, onze hypotheek''.

''Sommige onder ons konden het eerlijk gezegd ook goed gebruiken, aangezien een paar vrienden bijna niks verdienden en het financieel lastig hadden''. Dat was zeker niet het geval voor Gerber; hij is namelijk getrouwd met supermodel Cindy Crawford en een succesvol entrepreneur. Hoe dan ook, Clooney wilde het geld onder geen enkele voorwaarde terug, dus besloot Gerber het te doneren aan een goed doel.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik ook. Iedereen de bluray van JIGSAW. Jij krijgt er een, jij ook en jij en jij,iedereen!

nooffencetaken

Avatar

Zelfs nu.nl is sneller dan jullie Ft. Daar stond dit stukje 3 dagen geleden al op

Master Of Films

Avatar

Niet alleen nu.nl, zelfs Radio Veronica kwam zelfs eerder met deze nieuws. Echter ik wist niet dat er Clooney ook JIGSAW blu-ray's erbij deed. Eerlijk gezegd begin ik wel van te balen dat ik niet met hem in het vliegtuig zat. Dan had ik nog wel bij Clooney geklaagd over zijn kids, zodat ik een gesigneerde JIGSAW blu-ray zou gaan krijgen. :)

Perrysh

Avatar

Dat doen mijn vrienden nou nooit :(

Duck-Twacy

Avatar

George clooney is an idiot https://www.youtube.com/watch?v=OmO34nCewvE

nieuwslaatste nieuws