Algemeen

'Stranger Things'-/'IT'-acteurtje Finn Wolhard gecast in horrorfilm 'The Turning'

Hij zal te zien zijn naast Mackenzie Davis in de productie van Amblin Entertainment.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 20:21 in Algemeen
Het talentvolle acteurtje Finn Wolfhard (Stranger Things, It) zal te zien zijn naast actrice Mackenzie Davis in de horrorfilm The Turning van Steven Spielbergs productiemaatschappij Amblin Entertainment.

De film is een verfilming van Henry James' boek The Turn of the Screw, dat eerder werd verfilmd als Jack Claytons The Innocents uit 1961. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die wordt ingehuurd als de voogd van twee wezen in een enorm landhuis. De dame komt er al snel achter dat er spoken rondwaren in het landhuis. Wolfhard zal een van de twee wezen spelen.

Jade Bartlett schreef de meest recente versie van Chad & Carey Hayes' oorspronkelijke script. Floria Sigismondi zal de film regisseren. Scott Bernstein en Roy Lee nemen op hun beurt de rol van producent voor hun rekening. De opnames van The Turning moeten in het eerste kwartaal van 2018 te beginnen. Wanneer we meer nieuws hebben over The Turning, laten we jullie dat natuurlijk weten!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair