'The Rock' stopt mogelijk met acteren

De spierbundel heeft een nieuw doel: het claimen van het Witte Huis in 2024.

Acteur en worstelaar Dwayne Johnson (Rampage, Jumanji: Welcome to the Jungle) zou zomaar eens in de nabije toekomst Hollywood kunnen gaan verlaten. Hij is er namelijk serieus over aan het nadenken om zich kandidaat te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2024, zo vertelt hij in een interview deze week.

Dat 'The Rock' ambities heeft om in de politiek te gaan, weten we natuurlijk al langer. Echter, zijn plannen lijken nu steeds serieuzer en concreter te worden. In een nieuw interview met Variety vertelt Johnson nu dat hij zichzelf in de toekomst toch wel de president van Amerika ziet worden. Vorig jaar begonnen zijn fans al een campagne om Johnson naar het Witte Huis te halen.

"Ik geef echt ontzettend veel om dit land en zijn mensen. Het zit in mijn DNA om problemen te willen oplossen en om mensen te willen verbinden met elkaar", vertelt de 45-jarige acteur. "Ik weet dat ik nog veel moet leren en het werk van een politicus is onmogelijk te combineren met mijn huidige werk", zegt Johnson over zijn overvolle agenda.

De populaire acteur is de komende tijd dus nog druk bezig met allerlei filmprojecten waarin hij speelt, of die hij produceert. Desondanks denkt hij er serieus over na om over zeven jaar mee te doen met de presidentschapsverkiezingen. "Ik ben het serieus aan het overwegen om mijzelf in 2024 kandidaat te stellen, als al mijn lopende projecten zijn afgerond en ik me volledig kan focussen op het ambt", vertelt Johnson verder nog.

Dus wellicht... Zien we in 2024 posters met 'The Rock 4 President!'.



NieuwsFilm

meest populair