Video

Geinige eerste trailer 'Ocean's 8'!

Debbie Ocean verzamelt een crew...

door Jim Pedd om 13:30 in Video
De eerste trailer van Ocean's 8 staat online! In onderstaande teaser zien we Sandra Bullock die vertelt dat ze graag vervroegd vrij zou willen komen en maar al te graag een normaal leven wil leiden. En op een legale manier aan haar geld te komen. Maar uit de trailer blijkt eigenlijk ook wel meteen dat ze zit te liegen, want ze gaat meteen mensen werven om een overval te plegen.

Bullock speelt de rol van Debbie Ocean, de zus van Danny Ocean (George Clooney). Zij besluit samen met een crew, die bestaat uit Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Daphne Kluger (Anne Hathaway), Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Rose (Helena Bonham Carter) en Tammy (Sarah Paulson). Samen met hen wil ze het Met Gala overvallen in New York City. Hieronder kan je de trailer bekijken.


Ocean's 8 van regisseur Gary Ross zal vanaf 21 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen draaien. Wat vind jij van de trailer?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Motherfuckajones

Avatar

Ben ik de enige die Julia Roberts mist in deze film?

GreenHornet

Avatar

Wow Cate Blanchet ziet er goed uit

Mav Damian

Avatar

Eigenlijk zit er niks nieuws in buiten dat er nu een team vrouwen zijn waar ik geen problemen mee heb. Net zoals bij de trailer Rampage met Johnson en Morgan voel ik direct dat ik niets nieuws ziet, maar wie weet kan dit nog ons verassen.

SeanDeNiro

Avatar

Rihanna achter een computer (dat is echt humor), These boots were made for walking verkracht, vrouwen die grappig doen maar het totaal niet zijn. Nee bedankt, ik pas.

5ieb

Avatar

Auw.... sla ik over.

NieuwsFilm