In eerste vijf minuten 'Avengers: Infinity War' wordt duidelijk waarom Thanos zo'n schurk is

In eerste vijf minuten 'Avengers: Infinity War' wordt duidelijk waarom Thanos zo'n schurk is

Kevin Feige over de torenhoge verwachtingen die klampen aan de MCU-film.

Tegen de tijd dat Avengers: Infinity War eindelijk in de bioscopen te zien is, zijn er al zes jaar verstreken sinds superschurk Thanos (Josh Brolin) zijn opwachting maakte. Met de eerste trailer voor de MCU-film van regisseurs Anthony en Joe Russo werd alvast een indruk gegeven van de grote krachten van de schurk.

Maar er is meer nodig dan alleen een indruk. Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, vertelde dat de film binnen de eerste paar minuten duidelijk zal maken waarom Thanos de grootste schurk ooit is. "Binnen de eerste vijf minuten van Infinity War maken we duidelijk waarom Thanos de grootste en gemeenste schurk in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe is," begon Feige tijdens de Comic-Con Experience in Brazilië.

"Het ding is, al sinds de eerste Avengers-film geven we hints over Thanos. Weet je nog hoe de eerste Avengers-film eindigde? Toen draaide Thanos zich om en liet hij zijn gezicht zien en wist je gewoon dat hij kwaadaardig was. We laten al jaren iets kleins van hem zien en het is daarom vooral belangrijk om straks te voldoen aan de torenhoge verwachtingen die er na al die jaren zullen zijn."

De vraag is nu vooral wat Thanos zal doen in die eerste vijf minuten... Wellicht een Avenger vermoorden? Wat denk jij? Vanaf 27 april is de film in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair