De eerste trailer voor 'Avengers: Infinity War'!

De eerste trailer voor 'Avengers: Infinity War'!

We hebben er lang op moeten wachten, maar de epische trailer is er: Avengers en de Guardians of the Galaxy vs. Thanos!

Ein-de-lijk is de epische eerste trailer voor misschien wel de hoogst geanticipeerde film van dit decennium er: Avengers: Infinity War. De trailer werd al vertoond tijdens de San Diego Comic-Con afgelopen zomer, maar was niet klaar voor een brede release. Tot nu dus, want vandaag kunnen we hem bekijken.


De eerste trailer laat niet eens zo gek veel van het verhaal zien. Belangrijker is vooral de situatieschets die we zien. Thanos (Josh Brolin) heeft het op de Infinity Stones voorzien en zal ze hoe dan ook weten te verzamelen. En vervolgens proberen het complete universum anders vorm te geven. Aan de Avengers en de Guardians of the Galaxy de taak om het tegen hem op te nemen. In de trailer zien we onder meer hoe zwaar de strijd tegen de titaan wordt. Zo is er een duidelijke veldslag te zien tussen de legers van Thanos en die van de Avengers en hun maten. We zien ook wat andere flitsen van het gevecht tegen Thanos en de ogenschijnlijke hopeloosheid waarmee die strijd losbarst. Het prachtige momentje uit de SDCC-versie van de trailer, waarin de titaan met rotsblokken begint te gooien, ontbreekt helaas.

Avengers: Infinity War is de culminatie van de afgelopen tien jaar aan MCU-films en brengt de eerste drie fases tot een episch einde. Dat overigens samen met Avengers 4, dat back-to-back wordt opgenomen door regisseurs Anthony en Joe Russo. Waar Thanos al zijn opwachting maakte in The Avengers (2012), bleef hij altijd achter de schermen actief, tot nu, want nu neemt de despoot een actieve rol in.

De MCU-film brengt, zoals verwacht, vrijwel alle superhelden van het filmuniversum bijeen. De Avengers worden vertegenwoordigd door Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Steve Rogers (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Winter Soldier (Sebastian Stan), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Vision Paul Bettany), Black Widow (Scarlett Johansson), Spider-Man (Tom Holland), Falcon (Anthony Mackie), Black Panther (Chadwick Boseman), Ant-Man (Paul Rudd) en War Machine (Don Cheadle). En dan zijn er nog de Guardians of the Galaxy: Star-Lord (Chris Pratt), Groot (Vin Disel), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Rocket (Bradley Cooper) en Mantis (Pom Klementieff).

Maar naast die helden zijn er nog heel wat andere personages te zien: denk aan Loki (Tom Hiddleston), de halfbroer van Thor, Wong (Benedict Wong), die Doctor Strange assisteert en ook voormalig S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders). Ook zien we The Collector (Benicio del Toro) terug, die vermoedelijk wat extra context over de Infinity Stones zal geven. En we zien Okoye (Daina Gurira), die samen met Shuri (Letitia Wright) uit Wakanda komt helpen.

Overigens doet Thanos het niet helemaal alleen: zoals we tijdens de SDCC leerden, krijgt hij hulp van The Black Order, de andere kinderen die hij adopteerde (naast Gamora en Nebula): Cull Obsidian (Terry Notary), Proxima Midnight, Corvus Glaive en Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor).

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair