Video

De eerste trailer voor 'Avengers: Infinity War'!

We hebben er lang op moeten wachten, maar de epische trailer is er: Avengers en de Guardians of the Galaxy vs. Thanos!

door Jim Pedd om 20:52 in Video
Ein-de-lijk is de epische eerste trailer voor misschien wel de hoogst geanticipeerde film van dit decennium er: Avengers: Infinity War. De trailer werd al vertoond tijdens de San Diego Comic-Con afgelopen zomer, maar was niet klaar voor een brede release. Tot nu dus, want vandaag kunnen we hem bekijken.


De eerste trailer laat niet eens zo gek veel van het verhaal zien. Belangrijker is vooral de situatieschets die we zien. Thanos (Josh Brolin) heeft het op de Infinity Stones voorzien en zal ze hoe dan ook weten te verzamelen. En vervolgens proberen het complete universum anders vorm te geven. Aan de Avengers en de Guardians of the Galaxy de taak om het tegen hem op te nemen. In de trailer zien we onder meer hoe zwaar de strijd tegen de titaan wordt. Zo is er een duidelijke veldslag te zien tussen de legers van Thanos en die van de Avengers en hun maten. We zien ook wat andere flitsen van het gevecht tegen Thanos en de ogenschijnlijke hopeloosheid waarmee die strijd losbarst. Het prachtige momentje uit de SDCC-versie van de trailer, waarin de titaan met rotsblokken begint te gooien, ontbreekt helaas.

Avengers: Infinity War is de culminatie van de afgelopen tien jaar aan MCU-films en brengt de eerste drie fases tot een episch einde. Dat overigens samen met Avengers 4, dat back-to-back wordt opgenomen door regisseurs Anthony en Joe Russo. Waar Thanos al zijn opwachting maakte in The Avengers (2012), bleef hij altijd achter de schermen actief, tot nu, want nu neemt de despoot een actieve rol in.

De MCU-film brengt, zoals verwacht, vrijwel alle superhelden van het filmuniversum bijeen. De Avengers worden vertegenwoordigd door Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Steve Rogers (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Winter Soldier (Sebastian Stan), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Vision Paul Bettany), Black Widow (Scarlett Johansson), Spider-Man (Tom Holland), Falcon (Anthony Mackie), Black Panther (Chadwick Boseman), Ant-Man (Paul Rudd) en War Machine (Don Cheadle). En dan zijn er nog de Guardians of the Galaxy: Star-Lord (Chris Pratt), Groot (Vin Disel), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Rocket (Bradley Cooper) en Mantis (Pom Klementieff).

Maar naast die helden zijn er nog heel wat andere personages te zien: denk aan Loki (Tom Hiddleston), de halfbroer van Thor, Wong (Benedict Wong), die Doctor Strange assisteert en ook voormalig S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders). Ook zien we The Collector (Benicio del Toro) terug, die vermoedelijk wat extra context over de Infinity Stones zal geven. En we zien Okoye (Daina Gurira), die samen met Shuri (Letitia Wright) uit Wakanda komt helpen.

Overigens doet Thanos het niet helemaal alleen: zoals we tijdens de SDCC leerden, krijgt hij hulp van The Black Order, de andere kinderen die hij adopteerde (naast Gamora en Nebula): Cull Obsidian (Terry Notary), Proxima Midnight, Corvus Glaive en Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor).

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoop.63 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

This does put a smile on my face! Smiley face

Geweldige trailer!!! Het Marvel Cinematic Universe dat in 2008 is begonnen en met deze film een hoofdstuk zal afsluiten! De hype is nu NOG groter! Thanos ziet er ook best goed uit!

aspers

Avatar

Nice!! En wat ziet Thanos er ontzettend goed uit zeg!

Raoulm

Avatar

Holy shit captain america

ThEnd

Avatar

Sweet!

Steve-O

Avatar

Als de uiteindelijke film nou eens zo'n toon had...

benjamin

Avatar

Nog niet echt een heel grootse indruk van Thanos gekregen, maar verder vooral op basis van het samenbrengen van de helden wel een fijne eerste indruk op de film. Grote kans dat dit weer een aangename film kan gaan worden.

gotrunks

Avatar

HYPE!!!!!!!!!!!

nooffencetaken

Avatar

Of het is koud en mijn lichaam reageert daar toevallig op, of ik heb kippenvel bij het bekijken van deze trailer.

ThomasOMalley

Avatar

Ik blijf een beetje huiverig voor dat onvermijdelijke, grootschalige CGI-gevecht waar we een hele film tegenaan gaan hikken, maar dit is zeker geen slechte trailer. De toon van de trailer geeft het gevoel dat er écht iets op het spel staat en dat mis ik vaak bij dit soort films.
Bovendien heeft de gezichtsbeharing van zowel Cap als Pratt me niet onbewogen gelaten.

Mav Damian

Avatar

Goede trailer. Het begin van het einde. Ben benieuwd naar Thanos of hij een goede slechterik gaat worden. Kan niet wachten!!!!

Upriser

Avatar

KIPPEVEL

Upriser

Avatar

of KIPPENVEL

Upriser

Avatar

KIPPEVEL!

Akke Moeka Hara

Avatar

Heeft iemand een kaassnijder tegen Thanks zn kin geduwt?

Artificialis

Avatar

Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War waren twee van de betere (al dan niet de beste) films uit de franchise. De Russo broers zullen echt niet teleur gaan stellen met dit deel.

Frietgezicht

Avatar

Goede trailer maar hoor al sinds comic con over de scene waarin Thanos de maan of een planeet ofzo gebruikt om mee te slaan en had toch gehoopt die eindelijk te zien. Jammer. Klonk indrukwekkend en juist zoiets ontbreekt in deze trailer. Iets waarbij ik zie dat hij een stuk sterker is dan Ultron, Loki enz.

Ook opvallend dat Panther's groep blijkbaar een groot aandeel heeft. Die zullen vast een 'stone' daar hebben.

Maar offcourse zin in.

shellghost

Avatar

Letten we op Fox? Want zo zet je een badguy neer, niet zoals een verkrachte Apocalypse.

Raoulm

Avatar

Fun fact de view counter op YouTube is na 10 minuten vastgelopen

eltorro

Avatar

De CGI moet volgens mij nog wel wat bijgewerkt worden.

SuPa

Avatar

Wow! Zo lang wachten nog :(

Darthmar

Avatar

epische trailer? Gewoon een trailer van een film die gevolgt gaat worden door nog meer films.

Steve-O

Avatar

Vind het juist erg jammer dat Brolin niet in de make-up zit... Erg spijtig weer een mo-cap personage. Dat gaat niet goed verouderen. Al zou het wel top zijn geweest als ze Brolin's ogen hadden gehouden maar dat lijkt er niet op.

BlackPowerWolf

Avatar

Nu ik de trailer nog een paar keer bekeken heb vind ik het eigenlijk niet echt een trailer... meer een paar snelle beelden van acties die komen gaan. Dat doet Marvel wel goed eigenlijk want ik heb nog steeds geen idee wat er komen gaat.

Goku32

Avatar

Wow shit de Orgasme is groot bij this one. Niet normaal lang op moeten wachten ben benieuwd. Ga me klaar maken met me bakje ongezouten nootjes scarlet, boek en ga zitten voor de trailer demmmmm advengers verzamelen we moeten thanos beuken demmm

Goku32

Avatar

Frietgezicht thanos kan je nooit vergelijken met Ultron en loki voor hem is ultron een blikje cola die hij plat drukt. En Loki een clown die loopt te slijmen tegen iedereen. Ze moeten in deze film thanos als een beest neerzetten man. In de comic vernietig thanos alles en iedereen altijd.

ridjieddo

Avatar

+1 shellghost. Wat jammer eigenlijk he, dat Fox er zo’n potje van gemaakt heeft vwb Apocalypse. Die heeft namelijk dezelfde bad guy status als Thanos in de comics. Immens sterk en superdreigend. In de Fox-film totaal mislukt en beetje als jan met de korte achternaam overal heen en weer rondlopen.
OT: geweldige eerste trailer. Coole spidey-suit (heeft iets weg van de meest recente pak in de comics, niet zozeer Iron Spidey uit Civil War), coole Cap met lang haar, de groeten aan Vision, slagveld op Wakanda supervet (net als in de comics in Thanos: Imperative als ik het goed heb) en ben benieuwd wat voor rollen Dr Strange en GotG hebben.
Dit is trouwens de manier hoe je een film HYPED. Dont Care Comics (Master of Films trademark) - nog een lesje voor jullie Smiley face

Nature

Avatar

Vind het ook een toffe trailer.

Frietgezicht

Avatar

@ Goku32,weet ik maar daarom wil ik dat juist zien in de trailer. Ook als ik de trailer aan vrienden laat zien die niet bekend zijn met Thanos.
Want als je Ultron en Thanos beide niet kent,nooit eerder iets van gehoord,en je kijkt dan naar de trailers van Age of Ultron en deze vind ik Ultron dreigender. Ik had graag die scene met die planeet gezien om ff zo'n wtf momentje te hebben en de kracht van Thanos te zien.

Ligt het trouwens aan mij of is die meer bleekscheet dan in de andere films..

rainking

Avatar

ridjieddo
...slagveld op Wakanda supervet (net als in de comics in Thanos: Imperative als ik het goed heb)...

Kan dat ook Infinity zijn?

Master Of Films

Avatar

Goeie trailert, mis alleen de humor nog ;)

Steve-O "Vind het juist erg jammer dat Brolin niet in de make-up zit... Erg spijtig weer een mo-cap personage."
Vond je het ook zo jammer dat Ciarán Hinds, een geweldige acteur, ook niet in de prosthetics make up zat voor JL. Kan mij dan wel voorstellen dat je weer jammer vind dat er weer een mo-cap personage wordt gebruikt. Aan de andere kant Andy Serkis was dat ook voor Caesar, terwijl in die filmserie al jaren maskers werden gebruikt.

Ereptile

Avatar

Thanos heeft een redesign gehad. Niet alleen z'n kleding maar in z'n gezicht ook wel subtiele veranderingen.

Je kan al een beetje zien wat er gebeurd in de film op basis van de trailer. (Spoilertags voor degene die de trailer niet willen zien). Thanos valt eerst Xandar aan. Hij heeft als eerste de Power Stone (paarse steen). Thor en de Guardians worden verslagen in de ruimte. Loki geeft Thanos de Space Stone (blauwe steen) in ruil voor zijn leven. Vision verliest zijn Mind Stone (gele steen) en Thanos en zijn minions gaan achter Dr. Strange aan voor de Time Stone (groen) en mogelijk Wakanda voor de Soul Stone (oranje steen).

Nou is er speculatie dat Wakanda de locatie van de Soul Stone is. Maar dat zien we dus als Black Panther uit komt volgend jaar.

Robbepost

Avatar

Dit gaat floppen!

Nee hoor! Lekker trailertje zeg!

Prince John

Avatar

This does put a smile on my face indeed!!!

Master Of Films

Avatar

Mijn grote vriend ISIM is even afwezig, maar ik zal namens hem even posten wat hij al eerder aan mij zei.

ISIM "Dit is pas een trailer. Niet teveel weggeven maar toch net genoeg om je te lokken. Deze gaat zeker voorbij de 1 miljard.

Day one i am there

[....plus nog iets dat in Amerika alle critics heel lovend zijn...]"
Uiteraard helemaal met ISIM eens.

ntt

Avatar

@ Ereptile

Loki gebruikt de Spacestone om de meeste asgardianen, Valkerie, Heimdall en Bruce naar aarde te teleporteren. Daarna zal Loki de Spacestone overhandigen aan Thanos, om zijn eigen hagje te redden.Thanos Whooped Thor’s kont de ruimte in!! Bij die aanval wordt Thor de ruimte ingeslingerd en belandt zo op de ruit van de Milano! Denk niet dat Loki zich eruit kan lullen en in het stof bijt!! Het is een gokje natuurlijk ;)

Gigan72

Avatar

Niets nieuws het wordt gewoon een herhaling van zetten.

Thanos gaat straks tegenvallen in de film.
Alleen Loki is goed gedaan voor de rest zijn de badguys gewoon slecht gedaan in de Marvel films.SunChaser

Avatar

Top. Vraag me alleen af of mensvision voor of na t verlies van de steen is.

gotrunks

Avatar

Niets nieuws het wordt gewoon een herhaling van zetten.

Thanos gaat straks tegenvallen in de film.
Alleen Loki is goed gedaan voor de rest zijn de badguys gewoon slecht gedaan in de Marvel films.


Damn! , jij hebt hem al gezien?

ntt

Avatar

@ sun chaser,

Vision kan zijn uiterlijk aanpassen. Vandaar dat je hem zag als mens ;)
Ik weet t niet zeker maar geloof dat hij in de comics ook kinderen heeft.

SunChaser

Avatar

Tnx
Ik begreep ook pas deze week dat vision eerst Jarvis was

Kaasgaaf

Avatar

Vette trailer, geeft idd nog niet zoveel prijs, gelukkig maar ook!

Sunspot

Avatar

Leuke trailer, moet bekennen, beetje kippenvel in de bus, dacht ook dat ik Spiderman was :D.

Maar goed, is een hele opbouw, werd verdomme eens tijd.

Op stills vind ik Thanos niks, maar bewegend ziet het er goed uit.

Beter wordt het iets duisterder, moet makkelijk kunnen, is slotfase van...

Steve-O

Avatar

@MasterofFilms: inderdaad, was veel beter geweest als Hinds vol in de make-up zat voor die rol.

Wat Caesar betreft, ik vind de mo-cap apen maar niks. Hoe indrukwekkend het op het moment ook is, binnen een korte tijd ziet het er niet uit. Kijk maar naar Rise of the Planet of the Apes en zelfs meer dan een aantal shots in het vervolg. Ik vind het echt niet overtuigend genoeg.
Wat het MCU betreft, daar zijn ze jaren geleden al vol in de 2000 VFX shots per film gaan zitten en dat is alleen maar slecht nieuws. Age of Ultron heeft er zelfs meer dan 3000, zo'n beetje elk shot van die film bevat VFX en dat zie je meteen.

Ereptile

Avatar

@ntt, dat is ook een hele goede! Het zou inderdaad zomaar kunnen dat deze film de laatste is voor de trickster. Wel heerlijk om alvast te kunnen speculeren wat er gaat gebeuren!

The Black Order bestaat ook uit 4 man. Zij zijn degene die bij Vision staan in de trailer.

Dukat

Avatar

De Hulk rent wel traag voor zijn doen. Trouwens, meestal maakt hij grote sprongen

chefry1983

Avatar

Epische trailer is het zeker weten. Nu word het wachten tot de film uitkomt nog moeilijker.

Civilian Supreme

Avatar

Hahaha...ik lees overal het woord episch. Waar slaat dat dan op?!!
Deze trailer deed me helemaal niks, weer meer van hetzelfde, veel cgi, waarvan Thanos er (nog) niet best uitziet. Weer heel veel naamloze cgi vijanden, een spiderman die nog steeds teveel wordt beinvloed door Stark zo aan zijn halve ironman pak te zien(en ja ik weet dat hij in de comics ook een soortgelijk pak heeft gehad)
Ik ga deze waarschijnlijk wel kijken maar ben tot nu toe nog niet echt overtuigd.

Sunspot

Avatar

@Above

Is ook zo, maar ik neem het zoals het is, ty pisch Disney weer.

Ik zie geen Spiderman.

Maar goed, na al die jaren dus eindelijk die fokking Thanos, ziet er bewegend wel goed uit.

Maar daarom dus, hoop dat Fox film/series echt niet wordt verkkocht. Dat DC nog vetter gaat worden.

Sony met Venom.

Thanos zijn kick naar Stark was wel vet, lekker knallen en uiteindelijk 'ballen'.

Toch ben ik niet echt enthousiast

traveler

Avatar

Kijk DC zo doe je dat, belooft veel goeds al begint de Marvel moeheid nu wel te komen.

ISIM

Avatar

Nou, het zou nog kunnen toch ahahah?

Trailer ziet er verdomd goed uit. Je weet nu al dat dit echt kassa gaat worden. En ik moet nu wel toegeven dat ze bij WB en DC een fout hebben gemaakt. Hadden eerst solo films moeten maken voordat ze met JL kwamen. Of ze hadden Snyder gewoon 100% vertrouwen moeten geven.

Laatste shot is echt goed. The Skrulls komen er toch ook in voor? Ben heel benieuwd hoe ze Thanos gaan stoppen, Iron Man ging wel heel hard neer.

ThomasOMalley

Avatar

+1 ISIM
Je objectiviteit ten opzichte van alle anderen uit kamp DC is erg verfrissend.

Frietgezicht

Avatar

@ ISIM, volgens mij zitten de Skrulls in die Mr Marvel film en niet in deze.

Master Of Films

Avatar

@Steve-O. I get it. Ik zag wel (CGI) verschil tussen Rise & Dawn. En had men een apenmasker op Andy Serkis gedaan, dan was het voor Andy wel iets uitdagender ivm bepaalde gezichtuitdrukkingen en restricties van prosthetics make up.
Zoals ik eerder schreef. I get it. Smiley face

Voor de rest zag ik dat mijn vriend ISIM gelukkig opgedoken is. Hopelijk vond je niet het erg dat ik voor je sprak, maar kon het niet laten. Want jouw mening over deze Avengers trailer en diens voorspelling van de film heeft mij een smile on my face getoverd. :D

The Skrulls komen idd voor in Captain Marvel. Echter er zijn internet geruchten dat Steve Rogers een Skrull is. Uiteraard zijn er internet geruchten dat Carol Denvers/Captain Marvel pas in Avengers 4 komt met The Skrulls.

Sharky13

Avatar

Hier kijk ik erg naar uit ! Thanos lijkt mij ook heel gaaf

Ed Crane

Avatar

Leuk geprobeerd er Lord Of The Rings van te maken, met legers, Brolin als Sauron met z'n 'ringen' (en zelfs een reuzachtige über-ring ;) )...

...maar ik zeg nee.

Master Of Films

Avatar

Goed zo. Jj hoort ook nee te zeggen tegen een Marvel Cinematic Universe Avengers film, anders wordt ik echt boos.

Dirk Diggler

Avatar

@Ed Crane


Hihi dat is precies wat ik ook dacht, had echt een LotR déjà vu na het zien van de trailer.

Standaard trailertje waar genoeg is ingepropt, we moeten immers alle karakters zien. Met een 'kek' Guardians of the Galaxy einde.

Goku32

Avatar

Frietgezicht je hebt gelijk inderdaad Thanos meschien effe langs de zonnebank voor het vernietigen van de advengers.

NieuwsFilm

meest populair