Wat is de Black Order in 'Avengers: Infinity War'?

We leggen het in het kort uit.

Tijdens de D23 Expo werden enkele details onthuld rond Marvel-film Avengers: Infinity War. Daar bevonden zich ook een aantal standbeelden onder, die de zogenaamde Black Order toonden. Dat is een groepje slechteriken dat aangevoerd wordt door de kwaadaardige Thanos (Josh Brolin). Over die titaan weten we ondertussen wel wat, maar hoe zit het met de rest? Vandaag vertellen we wat je over zijn maten moet weten.

Allereerst even de achtergrond van de Black Order. Waar de Avengers een groep helden zijn die proberen het universum te beschermen, is de Black Order een groep meedogenloze buitenaardse wezens die Thanos helpt met het zoeken van de Infinity Stones en het vernietigen van het universum. In de comics zijn er meerdere versies van deze groep geweest, maar Marvel heeft ervoor gekozen de eerste weer te geven. Die ziet er als volgt uit:

Tweet verwijderd

Black Dwarf / Cull Obsidian


Hij wordt gespeeld door acteur Terry Notary en naar het schijnt de rechterhand van Thanos. Een zogenaamde heavy hitter, een krijger die geen angst kent en er niet voor terugdeinst het tegen andere zeer krachtige helden op te nemen.

Proxima Midnight

Het is niet bekend wie deze rol spelt, maar zij is een van de meest formidabele krijgers van de Black Order. Ze heeft een staf die de kracht van de zon kan vergaren e die kracht kan ze weet gebruiken om het op te nemen tegen de superhelden die Thanos willen verslaan.

Corvus Glaive

Corvus is niet zo sterk als de andere leden van de Black Order, maar erg goed in het manipuleren van anderen en het plannen van veldslagen. Dat, gecombineerd met een grote loyaliteit aan Thanos, maken hem een geduchte tegenstander. Overigens is hij getrouwd met niemand minder dan Proxima.

Ebony Maw

Waar de andere leden van de Black Order vooral goed zijn in vechten, is Ebony manipulatief en schijnt hij zelfs Thanos soms plannetjes in te fluisteren. Hij kan zo ongeveer iedereen overhalen te doen wat hij maar wil.

NieuwsFilm

meest populair