Poster en omschrijving epische beelden 'Avengers: Infinity War'

Poster en omschrijving epische beelden 'Avengers: Infinity War'

En ontmoet de Black Order schurken.

Marvel-fans die gisteren op de D23 waren, zullen erg blij zijn geweest: de studio liet een eerste trailer zien van Avengers: Infinity War. Daarnaast kregen fans een coole poster van schurk Thanos (Josh Brolin) mee en werden een stel nieuwe schurken onthuld. Al dat nieuws hebben we samengevat in dit bericht.

Laten we beginnen met de omschrijving van de eerste trailer, die we dankzij MTV kunnen geven.
1. De beelden beginnen met de Guardians of the Galaxy, die rondvliegen door het heelal. Tijdens hun vlucht botsen ze met iets; dat blijkt Thor (Chris Hemsworth) te zijn.
2. De Guardians leggen Thor op een tafel en Mantis (Pom Klementieff) maakt hem wakker. Hij vraagt de gasten om hem heen allemaal zijn.
3. Thor en de Guardians landen op een onbekende planeet, waar overal vernietiging te zien is. Er is iets gruwelijk mis gegaan.
4. Ondertussen kijkt Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) gestrest, terwijl ze twee auto's beweegt.
5. Een vrouwelijke stem zegt "Dood volgt hem als een schaduw". Daarna zien we Loki (Tom Hiddleston) die de Tesseract aan iemand presenteert. Zou dat Thanos zijn?
6. In een schoolbus in Queens zit Peter Parker (Tom Holland). De haren op zijn armen gaan overeind staan, hij kijkt naar de lucht en weet dat er iets gaat gebeuren.
7 Een ruimteschip vliegt naar de Aarde. "We hebben één voordeel. Hij komt naar ons toe," zegt Tony Stark (Robert Downey Jr.).
8. "Plezier is niet iets waar iemand aan denkt bij het balanceren van het universum," zegt een stem. Gamora (Karen Gillan) kijkt geschrokken toe. De stem behoort toe aan haar vader, Thanos. "Maar dit zorgt voor een glimlach", waarop we zien dat Thanos door een zwart gat tevoorschijn komt en Star-Lord (Chris Pratt) alleen "oh nee" uit kan brengen.
9. Er zijn shots van gevechten. Zo is Bucky (Sebastian Stan) vechtend naast Black Panther (Chadwick Boseman) en het complete leger van Wakanda te zien.
10. Captain America (Chris Evans) is te zien en hij heeft wel eens betere tijden gekend. Hij heeft een baard.
11. Vision (Paul Bettany) zit achter tralies en Scarlet Witch kijkt verdrietig toe. Vermoedelijk omdat Thanos zijn Infinity Stone wil hebben en Vision daar leven uit krijgt.
12. Een shot van Spider-Man (Tom Holland) op een andere planeet, die gewond op de grond ligt. "Tony het spijt me," zegt hij terwijl Iron Man zijn helm afpakt om diens hand vast te kunnen houden.
13. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) strijdt samen met de Guardians en Iron Man op een andere planeet. Ook is er een shot met Doctor Strange, Bruce Banner (Mark Ruffalo) en Stark.
14. Er is een scène waarin Thanos het hoofd van Thor vastgrijpt en begint dat te verpletteren. Het ziet er pijnlijk uit.
15. Dan het money shot: Thanos draagt de Infinity Gauntlet en rukt een deel uit een maan, om de Avengers mee te bevechten op die andere planeet. Hij trekt de maan letterlijk naar beneden.

Tot zover de omschrijving van de trailer, die hopelijk snel vrijgegeven wordt. Ook hebben we een foto van de Expo, waarop de Black Order te zien is. Dit zijn schurken die Thanos bijstaan in zijn pogingen het universum te veroveren.


Tot slot de beloofde poster van Thanos met de Infinity Gauntlet aan.


NieuwsFilm

meest populair