Algemeen

Poster en omschrijving epische beelden 'Avengers: Infinity War'

En ontmoet de Black Order schurken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:05 in Algemeen
Marvel-fans die gisteren op de D23 waren, zullen erg blij zijn geweest: de studio liet een eerste trailer zien van Avengers: Infinity War. Daarnaast kregen fans een coole poster van schurk Thanos (Josh Brolin) mee en werden een stel nieuwe schurken onthuld. Al dat nieuws hebben we samengevat in dit bericht.

Laten we beginnen met de omschrijving van de eerste trailer, die we dankzij MTV kunnen geven.
1. De beelden beginnen met de Guardians of the Galaxy, die rondvliegen door het heelal. Tijdens hun vlucht botsen ze met iets; dat blijkt Thor (Chris Hemsworth) te zijn.
2. De Guardians leggen Thor op een tafel en Mantis (Pom Klementieff) maakt hem wakker. Hij vraagt de gasten om hem heen allemaal zijn.
3. Thor en de Guardians landen op een onbekende planeet, waar overal vernietiging te zien is. Er is iets gruwelijk mis gegaan.
4. Ondertussen kijkt Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) gestrest, terwijl ze twee auto's beweegt.
5. Een vrouwelijke stem zegt "Dood volgt hem als een schaduw". Daarna zien we Loki (Tom Hiddleston) die de Tesseract aan iemand presenteert. Zou dat Thanos zijn?
6. In een schoolbus in Queens zit Peter Parker (Tom Holland). De haren op zijn armen gaan overeind staan, hij kijkt naar de lucht en weet dat er iets gaat gebeuren.
7 Een ruimteschip vliegt naar de Aarde. "We hebben één voordeel. Hij komt naar ons toe," zegt Tony Stark (Robert Downey Jr.).
8. "Plezier is niet iets waar iemand aan denkt bij het balanceren van het universum," zegt een stem. Gamora (Karen Gillan) kijkt geschrokken toe. De stem behoort toe aan haar vader, Thanos. "Maar dit zorgt voor een glimlach", waarop we zien dat Thanos door een zwart gat tevoorschijn komt en Star-Lord (Chris Pratt) alleen "oh nee" uit kan brengen.
9. Er zijn shots van gevechten. Zo is Bucky (Sebastian Stan) vechtend naast Black Panther (Chadwick Boseman) en het complete leger van Wakanda te zien.
10. Captain America (Chris Evans) is te zien en hij heeft wel eens betere tijden gekend. Hij heeft een baard.
11. Vision (Paul Bettany) zit achter tralies en Scarlet Witch kijkt verdrietig toe. Vermoedelijk omdat Thanos zijn Infinity Stone wil hebben en Vision daar leven uit krijgt.
12. Een shot van Spider-Man (Tom Holland) op een andere planeet, die gewond op de grond ligt. "Tony het spijt me," zegt hij terwijl Iron Man zijn helm afpakt om diens hand vast te kunnen houden.
13. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) strijdt samen met de Guardians en Iron Man op een andere planeet. Ook is er een shot met Doctor Strange, Bruce Banner (Mark Ruffalo) en Stark.
14. Er is een scène waarin Thanos het hoofd van Thor vastgrijpt en begint dat te verpletteren. Het ziet er pijnlijk uit.
15. Dan het money shot: Thanos draagt de Infinity Gauntlet en rukt een deel uit een maan, om de Avengers mee te bevechten op die andere planeet. Hij trekt de maan letterlijk naar beneden.

Tot zover de omschrijving van de trailer, die hopelijk snel vrijgegeven wordt. Ook hebben we een foto van de Expo, waarop de Black Order te zien is. Dit zijn schurken die Thanos bijstaan in zijn pogingen het universum te veroveren.

Tot slot de beloofde poster van Thanos met de Infinity Gauntlet aan.


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

14. Vind het ook niet fijn als iemand mij knijpt... Arme Thor.

Prince John

Avatar

Verder lelijke poster van Thanos, vind ik deze héél wat beter (alleen laat me deze wel denken aan die van Iron Man 3 met The Mandarin en dat viel gigantisch tegen...) Hoe dan ook Thanos vriendjes, vooral Corvus en Proxima, zien er wel redelijk bad-ass uit. Black Dwarf zal waarschijnlijk wel komen te vechten met Hulk ;)

GreenHornet

Avatar

hoop dat Peter Parker sterft

Arteron

Avatar

Klinkt erg tof allemaal! Klein foutje:

8. "Plezier is niet iets waar iemand aan denkt bij het balanceren van het universum," zegt een stem. Gamora (Karen Gillan) kijkt geschrokken toe. De stem behoort toe aan haar vader, Thanos. "Maar dit zorgt voor een glimlach", waarop we zien dat Thanos door een zwart gat tevoorschijn komt en Star-Lord (Chris Pratt) alleen "oh nee" uit kan brengen.

Tis of Nebula of een andere actrice... Maar dit klopt niet :)
Ook bij 2 klopt de laatste zin niet helemaal :)

Ereptile

Avatar

Hopelijk plaatsen ze die teaser ook online... kleine kans maar wie weet!

Goku32

Avatar

Wow dit is wel vet alleen wat ik niet snap is er werden heel veel charachter genoemd in deze film. Maar daar hoor je niks over. En die poster ziet er gaar uit vind ik zeg.

Goku32

Avatar

Arteron je hebt gelijk inderdaad wtf

Decepticon

Avatar

Klinkt heel gaaf! Hopelijk wordt ie idd gauw online gezet.

@Goku32
Waarom moet er over het aantal karakters gesproken worden dan? Dat hebben ze al genoeg gedaan.

Master Of Films

Avatar

Prince John "Verder lelijke poster van Thanos,"
Maar is niet zomaar gemaakt voor de lol ;)
Kijk en vergelijk.

Hopelijk valt Thanos niet tegen zoals de vorige Avengers bad guy James Spader's Ultron. Laatste 2 MCU films hadden best wel goeie slechterikken, gebeurt niet zo vaak.

Prince John

Avatar

@ Moffie
Ah juist, maar ja nog steeds niet erg mooi ;) ben het wel met je eens dat de laaste MCU films eindelijk eens betere en geloofwaardige villains hadden! Hopenlijk kunnen ze dat momentum houden.

jimb

Avatar

"Hij vraagt de gasten om hem heen allemaal zijn"

Dat vraag ik mij ook

nieuwslaatste nieuws