Regisseur brandt negatieve kritiek 'Bright' af

Regisseur brandt negatieve kritiek 'Bright' af

Vanaf vandaag op Netflix.

Na films als Sabotage, Fury en Suicide Squad ging regisseur David Ayer aan de slag voor Netflix. Hij maakte de fantasy-actiefilm Bright. Gisteren werd duidelijk dat de film een vervolg krijgt, ondanks flink wat negatieve reacties. De regisseur lijkt de critici weg te lachen en brandde er zelfs eentje af. Volgens Ayer is Bright gewoon een "grote vermakelijke film".

Vanaf vandaag is de $90 miljoen kostende productie Bright, met acteurs als Will Smith, Noomi Rapace, Joel Edgerton en Lucy Fry, te bekijken op Netflix. De recensent van Indiewire werd via Twitter door de maker bekritiseerd, nadat deze Ayers film flink aanpakte in zijn review. Ayer over de recensent en zijn recensie: "Deze gaat op mijn koelkast. Dit is een f*cking epische recensie. Het is een grote vermakelijke film. Je kunt zeker woorden aan elkaar toveren Mr. Erlich. Ik zou graag een script van jouw hand willen lezen."


Mr. Erlich van Indiewire is niet de enige recensent die de film niet bepaald hoog heeft zitten. Op Rotten Tomatoes staat Bright op het moment van schrijven op een magere 23 procent na overigens slechts 24 recensies.



NieuwsFilm

meest populair