Heather Graham op zoek naar goede sex in trailer komedie 'Half Magic'

Heather Graham op zoek naar goede sex in trailer komedie 'Half Magic'

Drie vrouwen in Hollywood op zoek naar eigenwaarde, waardering op werk en in de slaapkamer, in Heather Grahams regiedebuut.

Bekijk hieronder de trailer voor de indie komedie Half Magic, het regiedebuut van actrice Heather Graham. Zelf speelt Heather Graham het personage Honey in de film over de macht van vrouwen in relaties, op de werkvloer en tijdens seks. Heather Graham (Twin Peaks, Boogie Nights, The Hangover) speelt een vrouw die in Hollywood werkt, en baseerde de film deels op haar eigen ervaringen. Naast haar zijn onder andere Angela Kinsey (vooral bekend als Angela in The Office) en Stephanie Beatriz (vooral bekend als Rosa Diaz in Brooklyn Nine-Nine, van de makers van The Office) te zien.



Drie vrouwen in Hollywood komen samen en vormen een vriendschap via hun frustratie over sexisme, slechte relaties, slechte sex en lage zelfwaardering. Samen moedigen ze elkaar aan om daar wat aan te gaan doen. Allereerst door te werken aan hun zelfvertrouwen en eigenwaarde, zodat ze serieus genomen worden op hun werk in plaats van afgewimpeld omdat ze vrouwen zijn en een goede relatie met goede sex kunnen vinden.

NieuwsFilm

meest populair