Nieuwe datum voor 'A Star Is Born' met Lady Gaga wegens potentiële kans awardshows

Nieuwe datum voor 'A Star Is Born' met Lady Gaga wegens potentiële kans awardshows

Het regiedebuut van Bradley Cooper vol muziek, liefde en competitie krijgt een nieuwe verschijningsdatum van de studio.

Vandaag werd bekend dat filmstudio Warner Bros. opnieuw de releasedatum van Bradley Coopers regiedebuut A Star Is Born heeft veranderd. Warner Bros. zou de muzikale productie zien als een goede kanshebber voor in het prijzenseizoen en de film om die reden een nieuwe plek op de kalender geven.

De hoge studiobazen bij Warner Bros. schijnen zeer onder de indruk te zijn van Bradley Coopers A Star Is Born en heeft mede om die reden het regiedebuut van Cooper verplaatst van 18 mei 2018 naar 5 oktober 2018, zodat de prent meer kans maakt om te worden genomineerd voor allerlei filmprijzen. Oorspronkelijk stond de film eigenlijk gepland voor 26 september in datzelfde jaar.

Deze moderne versie van A Star Is Born is alweer de derde remake van het origineel uit 1937. In deze nieuwe versie speelt zangeres Lady Gaga de hoofdrol als Ally, een jonge zangeres onder begeleiding van een bekende artiest Jackson Maine (Cooper). Al snel wordt Ally beroemder dan haar mentor. Proefvoorstellingen schijnen ook positief te worden beoordeeld door het publiek, zo bleek laatst.

A Star Is Bron opent nu tegelijkertijd met Sony's Spider-Man spin-off Venom en Fox's Bad Times at the El Royale. Daarmee heeft Coopers prent wel meer competitie, want in de week van 18 mei zou alleen Sony's horrorfilm Slender Man mede openen.



NieuwsFilm

meest populair