Originele Michael Myers-acteur terug voor nieuwe 'Halloween'

Originele Michael Myers-acteur terug voor nieuwe 'Halloween'

Nick Castle zal na 40 jaar opnieuw gedaante geven aan de mysterieuze killer.

Ruim 40 jaar na Jamie Lee Curtis' personage Laurie Strode te hebben geterroriseerd in de oorspronkelijke Halloween uit 1978, is nu bekend geworden dat Nick Castle opnieuw de rol zal spelen van 'The Shape', ofwel de gemaskerde moordenaar Michael Myers, in de nieuwe Halloween-film. Bloody Disgusting wist dit vandaag te bevestigen.

David Gordon Green (Stronger) regisseert de directe sequel op de oorspronkelijke film van horror-grootmeester John Carpenter voor Blumhouse Productions en Universal Pictures. Naast Curtis zien we in de film ook Judy Greer en Andi Matichak als respectievelijk de dochter en kleindochter van Laurie Strode.
.
Het is verder bekend geworden dat niet alleen Castle het masker van Myers zal opzetten, maar dat we in scenes waar stunts aan te pas komen James Jude Courtney in de gedaante van Myers zullen zien. Castle deelde in de eerste film de rol met acteur Tony Moran.

Carpenter zal de muziek componeren van de film, alsmede dienst doen als uitvoerend producent en adviseur op de set. De film bereikt in oktober 2018 wereldwijd de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair