Tarantino's 'Star Trek' wordt geschreven door 'Revenant' schrijver

Tarantino's 'Star Trek' wordt geschreven door 'Revenant' schrijver

Wordt dit Tarantino's eerste film zonder zijn eigen script?

Paramount heeft Mark L. Smith aangesteld om het script te schrijven voor de nieuwe Star Trek-film, die ontstaan is vanuit de ideeën van Quentin Tarantino, die hij aan J.J. Abrams en co. pitchte.

Mark L. Smith is vooral bekend vanwege zijn eerste script, voor The Revenant, dat geprezen werd om hoe weinig dialoog het script nodig had. Dat hij nu het script voor Tarantino's Star Trek gaat schrijven betekent dat hij een script schrijft voor de man die bekend staat om scripts die soms wel langer dan 165 pagina's waren vanwege de vele lange dialogen.

Mark L. Smith werd een favoriet van Abrams en Paramount door het script voor Overlord, een Tweede Wereldoorlog-thriller over twee soldaten die achter de linies van de vijand raken tijdens D-Day, die volgend jaar moet uitkomen.

De Star Trek-film die hij gaat schrijven voor Tarantino zal een R-rating (voor 16 jaar en ouder in Nederland, zeer waarschijnlijk) krijgen, zoals alle films van Tarantino.

Mark L. Smith gaat het script schrijven terwijl Tarantino zich ondertussen richt op zijn andere nieuwste film, over de moord op Sharon Tate door de Manson-familie.



NieuwsFilm

meest populair