Jason Statham ontmoet 25 meter grote haai op officiële foto 'The Meg'!

Jason Statham ontmoet 25 meter grote haai op officiële foto 'The Meg'!

Daar is de enorme haai eindelijk.

Via Empire krijgen we een eerste officiële foto te zien uit de 2018 blockbuster The Meg van regisseur Jon Turteltaub en met Jason Statham in de belangrijkste menselijke rol.

Statham neemt het in de $150 miljoen kostende actiefilm op tegen een zo'n 25 meter grote prehistorische Megalodon, een enorme haai. In de film zijn er ook rollen voor Winston Chao en Bingbing Li, als een visionaire Chinese oceanograaf en zijn dochter.

Bekijk de afbeelding
The Meg liet zich eerder omschrijver als een film waarin een diepzee onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor (Statham) aangetrokken door een visionaire Chinese oceanograaf (Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li). Taylor moet de bemanning redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam Megalodon. Wat niemand weet is dat Taylor het angstaanjagende wezen al eens is tegengekomen. Samen met Suyin moet hij zijn angsten overwinnen en zijn eigen leven op het spel zetten om de bemanning te redden. Hij komt opnieuw oog in oog met de sterkste en grootste rover aller tijden.

De film is gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten en vanaf 9 augustus 2018 moet The Meg gaan draaien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair