Featured

Overleden acteurs, actrices en regisseurs in 2017

FilmTotaal blikt terug op de tragische kant van het filmjaar 2017.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:56 in Featured
2017 zal waarschijnlijk in onze gedachten blijven als het jaar van de grote blockbusters, zoals Justice League, Thor: Ragnarok, Beauty and the Beast en Star Wars: The Last Jedi en natuurlijk als het jaar van alle schandalen rondom verscheidene bekendheden, die leidden tot honderden aanklachten op de sociale media onder #MeToo. Helaas zijn er ook heel wat getalenteerde mensen uit de filmindustrie gestorven. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van de meest bekende onder hen die we dit jaar hebben verloren; sommigen door ouderdom, anderen als gevolg van tragische omstandigheden. Gelukkig kunnen we dankzij de films en tv-series waarin ze hebben meegespeeld en die ze hebben gemaakt, blijven genieten van hun respectievelijke oeuvres.


John Vincent Hurt (22 januari 1940 - 25 januari 2017)

De eerste grote schok kwam al aan het begin van het jaar, toen John Hurt aan alvleesklierkanker overleed kort na zijn 77ste verjaardag. Hurt begon als kunstschilder en kwam hierdoor in aanraking met het toneel, wat hem meteen beviel. Hurt vergaarde voor het eerst bekendheid bij het theaterpubliek en in 1966 had hij zijn eerste grote rol te pakken als Richard Rich in de film A Man for All Seasons. Ook was Hurt veelvuldig op televisie te zien.

Na zijn werk voor de televisie in de jaren zeventig volgde een succesvolle en lange filmcarrière. Zo verleende Hurt bijvoorbeeld zijn stem aan de Hazzelaar in de Britse animatiefilm Watership Down en speelde hij in Midnight Express, die hem een Oscarnominatie opleverde voor beste mannelijke bijrol. Een tweede Oscarnominatie volgde kort daarna voor zijn hoofdrol in The Elephant Man. Latere bekende rollen zijn o.a. Olivander in de Harry Potter films en Chancelor Sutler in V for Vendetta.

Een Oscar heeft Hurt helaas nooit gewonnen, maar wel werd hij in 2004 onderscheiden met de benoeming tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk, won hij in 2012 een BAFTA Award voor zijn gehele carrière én werd hij geridderd in 2015. Verder werden de bekende acteur meer dan twintig andere acteerprijzen toegekend.


Neil Fingleton (18 december 1980 - 25 februari 2017)

Misschien een van de minder bekende namen uit het hele lijstje, maar de kans is uiterst groot dat je deze acteur toch wel een paar keer hebt gezien; Fingleton was namelijk een van de grootste mensen in de wereld en wel letterlijk, want hij was maar liefst 2.31 meter! Fingleton begon zijn carrière als basketballer en was aardig succesvol maar moest deze opgeven na een rugoperatie.

De grote man richtte zich daarna op de cinema en had helaas maar een korte maar wel indrukwekkende carrière; zo was hij voor het eerst te zien in 47 Ronin naast Keanu Reeves en speelde hij daarna de reus Mag in meerdere Game of Thrones seizoenen. Ook was hij te zien in de film Jupiter Ascending uit 2015, X-Men: First Class en was hij degene die de motion capture deed voor CGI personage Ultron in Marvel's Avengers: Age of Ultron (al verleende James Spader zijn stem aan het personage).

Zijn laatste rol was als de villain 'The Fisher King' in de serie Doctor Who. Fingleton stierf op 25 februari aan hartproblemen. Hij werd slechts 36 jaar oud.


William ''Bill'' Paxton (17 mei 1955 - 25 februari 2017)

Tragisch genoeg was Fingleton niet het enige talent dat op 25 februari overleed; zo ook de Amerikaanse acteur en filmregisseur Bill Paxton. Paxton had een indrukwekkende filmcarrière; zo was hij maar liefst te zien in films als The Terminator, Weird Science, Aliens, Predator 2, True Lies, Apollo 13, Twister én Titanic. Een paar van zijn meest recente rollen waren ook meer dan de moeite waard, zoals o.a. Master Sergeant in Edge of Tomorrow, Joe Loder in Nightcrawler en zijn laatste rol als Vinnie in The Circle.

Helaas liep het slecht af met de acteur en overleed hij aan problemen die volgden na een hartoperatie; zo kreeg hij een beroerte na een hart- en aorta-operatie die 11 dagen van tevoren uitgevoerd werd.


Donald Jay Rickles (8 mei 1926 - 6 april 2017)

Beter bekend als Don Rickles brak hij door als stand-up comedian, al viel hij niet bij iedereen even goed in de smaak. Don had namelijk de reputatie om persoonlijkheden sterk aan te vallen en te beledigen. Hij toerde meerdere decennia door de Verenigde Staten en hij mocht optreden met Frank Sinatra tijdens de inauguraties van Ronald Reagan en George H.W. Bush, wat hij altijd zag als zijn meest gedenkwaardige optredens.

Maar ook als acteur wist hij indruk te maken; zo had hij hoofdrollen in onder meer Kelly's Heroes, Casino en Dennis the Menace Strikes Again!. Ook had hij meerdere gastrollen in televiseries en verleende hij zijn stem aan Mr. Potato Head in de Toy Story-filmserie. Rickles overleed op 90 jarige leeftijd in zijn huis op Beverly Hills.

Roger George Moore (14 oktober 1927 - 23 mei 2017)

Moore ging al op vijftien jarige leeftijd naar de kunstacademie om schilder te worden maar kort daarna werd hij leerling bij een animatiestudio. Daarna studeerde hij negen maanden aan de Royal Academy of Dramatic Art, maar moest zijn carrière aan de kant zetten tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarin hij diende als 2e luitenant in het Britse leger. Maar nadat hij het leger verlaten had, pakte hij de draad weer op.

Zo begon hij in de jaren vijftig te werken als model en kreeg hij hier en daar wat kleine rolletjes aangeboden als figurant. Zijn doorbraak kwam in 1958 toen hij verscheen als Sir Wilfred in de serie Ivanhoe. Een tijd lang werkte Moore alleen maar aan series; zo werd hij ook wereldberoemd als Simon Templar in The Saint, maar verloor hier op een gegeven moment zijn belangstelling voor en begon zich meer te richten op zijn filmcarriere.

In 1973 debuteerde hij als James Bond in Live and Let Die en verscheen uiteindelijk in totaal in zeven Bondfilms. Zijn laatste optreden als Bond was in A View to a Kill in 1985 op 57-jarige leeftijd. Hij besloot toen te stoppen als Bond. Vergeleken met Connery en zijn opvolger Timothy Dalton bracht hij een humoristisch element in agent 007. Na zijn Bondtijd deed Moore rustig aan en in 2009 zei Moore dat hij definitief gestopt was met acteren.

Op 23 mei 2017 overleed Moore aan kanker.

John Wijdenbosch (25 april 1973 - 28 mei 2017)

Helaas staat er ook een Nederlander op de lijst, die op een heel erg tragische manier om het leven is gekomen... John was van Surinaamse afkomst maar kwam al op 16-jarige leeftijd naar Nederland. Aanvankelijk wilde hij rapper worden maar besloot uiteindelijk te solliciteren naar een rol in de serie Fort Alpha, met succes; hij wist er een rol in te bemachtigen en brak dankzij zijn inbreng als Kelvin Krayenbink in de serie door.

In 2001 speelde Wijdenbosch in verschillende films en series en volgde hij een opleiding tot scenarioschrijver. Ook werkte hij samen met Wijo Koek aan een film die hij via crowfunding wilde realiseren. Maar op 28 mei kwam hij met zijn vrouw en dochter om het leven tijdens een ongeval op de autosnelweg bij Lelystad, waarbij het hele gezin met de auto in het water belandde. John Wijdenbosch is begraven op de Islamitische begraafplaats De Nieuwe Ooster, maar zijn vrouw en dochter zijn begraven in Marokko.


Rolf Ake Mikael Nyqvist (8 november 1960 - 27 juni 2017)

Beter bekend als Michael Nyqvist. Hij werd als baby uit een weeshuis geadopteerd en groeide dus bij adoptie-ouders op. Op een redelijk jonge leeftijd brak hij al door in de filmwereld. Zo wist hij bijvoorbeeld hoge ogen te gooien met zijn rol als Mikael Blomkvist in de originele Millenium-triologie.

Deels dankzij dit succes kreeg Nyqvist ook de de nodige grote Hollywood projecten aangeboden; zo speelde hij bijvoorbeeld de villain in Mission Impossible: Ghost Protocol en in John Wick. Helaas overleed hij op 27 juni op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker.

Sam Shepard (5 november 1943 - 27 juli 2017)

Shepard heeft niet alleen een indrukwekkende carrière gehad in de filmwereld, ook zijn levensverhaal is uiterst indrukwekkend; zo werkte hij als tiener op een ranch en na zijn middelbare school besloot hij zich kort te richten op hoger onderwijs. Dit beviel hem echter niet zo en dus besloot de jonge Shepard zich aan te melden bij een reizend theater. Hij wist aan de dienstplicht voor de Vietnamoorlog te ontsnappen door zich voor te doen als een heroïneverslaafde. Ook was hij de drummer bij de rockgroep Holy Modal Rounders.

Maar begin jaren twintig hield hij zich vooral bezig met het toneel; zo schreef hij zelf de nodige theater stukken maar slechts een enkele keer speelde hij daadwerkelijk toneel. Zo begon zijn acteercarrière pas echt op 35-jarige leeftijd na zijn rol in Terrence Malick's Days of Heaven. Hierna speelde de acteur in tientallen films en werd hij ook diverse keren genomineerd voor belangrijke filmprijzen. De laatste jaren was hij te zien in films zoals Mud, Out of the Furnace en Midnight Special. Helaas overleed ook hij aan een ziekte; op 73-jarige leeftijd stierf hij namelijk in zijn woning in Kentucky aan de gevolgen van Amyotrofe laterale sclerose (ALS).


In 2017 vielen eveneens weg:

Richard Machowicz, acteur, Gamer (30 mei 1965 - 2 januari 2017)
Francine York, actrice, The Doll Squad (26 augustus 1938 - 6 januari 2017)
Om Puri, acteur, The Hundred Foot Journey (18 oktober 1950 - 6 januari 2017)
Dick Gautier, acteur, Get Smart (30 oktober 1931 - 13 januari 2017)
Miguel Ferrer, acteur, Robocop (7 februari 1955 - 19 januari 2017)
Gordon Kaye, acteur, Allo Allo! (7 april 1941 - 23 januari 2017)
Mary Tyler Moore, actrice, The Dick van Dyke Show (29 december 1936 - 25 januari 2017)
Mike Connors, acteur, Mannix (15 augustus 1925 - 26 januari 2017)
Barbara Hale, actrice, Perry Mason (18 april 1922 - 26 januari 2017)
Bob Holiday, acteur, It's a Bird... It's a Plane... It's Superman! (12 november 1932 - 27 januari 2017)
Frank Pellegrino, acteur, Goodfellas (19 mei 1944 - 31 januari 2017)
Alec McCowen, acteur, Never Say Never Again (26 mei 1925 - 6 februari 2017)
Irwin Corey, acteur en komiek, Car Wash (29 juli 1914 - 6 februari 2017)
Richard Hatch, acteur, Battlestar Galactica (21 mei 1945 - 7 februari 2017)
Warren Frost, acteur, Matlock (25 juni 1925 -17 februari 2017)
Joy Hruby, actrice, Joy's World (1 juli 1927 - 21 februari 2017)
Míriam Colón, actrice, Scarface (20 augustus 1936 - 3 maart 2017)
Robert James Waller, schrijver van The Bridges of Madison County (1 augustus 1939 - 10 maart 2017)
Ann Beach, actrice, Fresh Fields (7 juni 1938 - 9 maart 2017)
Jane Freeman, actrice, Last of the Summer Wine (12 juni 1935 - 9 maart 2017)
Tony Haygarth, acteur, Rosie (4 februari 1945 - 10 maart 2017)
John Forgeham, acteur, Footballers Wives (14 mei 1941 - 10 maart 2017)
Lawrence Montaigne, acteur, The Great Escape (26 februari 1931 - 17 maart 2017)
Tomas Milian, acteur, The Agony and the Ecstasy (3 maart 1933 - 22 maart 2017)
David Storey, screenwriter, This Sporting Life (13 juli 1933 - 27 maart 2017)
Chelsea Brown, actrice, Rowan & Martin's Laugh-In (6 december 1942 - 27 maart 2017)
Tim Pigott-Smith, acteur, The Jewel in the Crown (13 mei 1946 - 7 april 2017)
Margaret Towner, actrice, Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1 oktober 1920 - 10 april 2017)
Charlie Murphy, acteur, Chapelle's Show (12 juli 1959 - 12 april 2017)
Clifton James, acteur, Live and Let Die (29 mei 1920 - 15 april 2017)
Allan Holdsworth, componist (6 augustus 1946 - 15 april 2017)
Erin Moran, actrice, Happy Days (18 oktober 1960 - 22 april 2017)
Chris Bearde, producent, The Gong Show (18 juni 1936 - 23 april 2017)
Kathleen Crowlet, actrice, Maverick (26 december 1929 - 23 april 2017)
Don Gordon, acteur, The Blue Angels (13 november 1926 - 24 april 2017)
Daliah Lavi, actrice, The Silencers (2 oktober 1942 - 3 mei 2017)
Beryl Te Wiata, actrice, Xena (15 april 1925 - 4 mei 2017)
Val Jellay, actrice, The Prisoner (25 september 1927 - 6 mei 2017)
Michael Parks, acteur, Then Came Bronson (24 april 1940 - 9 mei 2017)
Geoffrey Bayldo, acteur, Catweazle (7 januari 1924 - 10 mei 2017)
Powers Boothe, acteur, Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (1 juni 1948 - 14 mei 2017)
Lisa Spoonauer, actrice, Clerks (16 december 1972 - 20 mei 2017)
Dina Merrill, actrice, Desk Set (29 december 1923 - 22 mei 2017)
Jared Martin, acteur, Dallas (21 december 1941 - 24 mei 2017)
Molly Peters, actrice, Thunderball (15 maart 1942 - 30 mei 2017)
Elena Verdugo, actrice, Marcus Welby (20 april 1925 - 30 mei 2017)
Roy Barraclough, acteur, Coronation Street (12 juli 1935 - 1 juni 2017)
José Greci, actrice, Ben-Hur (10 januari 1941 - 1 juni 2017)
Peter Sallis, acteur, Cleggy (1 februari 1921 - 2 juni 2017)
Roger Smith, acteur, 77 Sunset Strip (18 december 1932 - 4 juni 2017)
Andy Cunningham, acteur, Bodger & Badger (13 mei 1950 - 5 juni 2017)
Danny Dias, acteur, Road Rules (1983 - 4 juni 2017)
Marilyn Hall, producent, Love American Style (17 mei 1927 - 5 juni 2017)
Glenne Headly, actrice, Dirty Rotten Scoundrels (13 maart 1955 - 8 juni 2017)
Adam West, acteur, Batman (19 september 1928 - 9 juni 2017)
Sam Beazley, acteur, Harry Potter and the Order of the Phoenix (29 maart 1916 - 12 juni 2017)
Anita Pallenberg, actrice, Barbarella (6 april 1942 - 13 juni 2017)
Bill Dana, acteur, José Jimenez (5 oktober 1924 - 15 juni 2017)
Stephen Furst, acteur, Animal House (8 mei 1954 -16 juni 2017)
Brian Cant, acteur, Play School (12 juli 1933 - 19 juni 2017)
Skip Homeier, acteur, Halls of Montezuma (5 oktober 1930 - 25 juni 2017)
Michael Bond, Paddington schrijver (13 januari 1926 - 27 juni 2017)
Joe Robinson, acteur, Thor and the Amazon Women (31 mei 1927 - 3 juli 2017)
Carol Lee Scott, actrice, Grotbags (26 mei 1943 - 3 juli 2017)
Ji-Tu Cumbuka, acteur, [i]Mandingo
(4 maart 1940 - 4 juli 2017)
Nelsan Ellis, acteur, True Blood (30 november 1977 - 8 juli 2017)
Elsa Martinelli, actrice, The Indian Fighter (30 januari 1935 - 8 juli 2017)
John Bernecker, stuntman, Logan (2 maart 1984 - 13 juli 2017)
George A. Romero, filmmaker, Night of the Living Dead (4 februari 1940 - 16 juli 2017)
Trevor Baxter, acteur, Doctor Who (18 november 1932 - 16 juli 2017)
Evan Helmuth, acteur, The Devil Inside (18 mei 1977 - 17 juli 2017)
Harvey Atkin, acteur, Cagney & Lacey (18 december 1942 - 17 juli 2017)
Red West, stuntman/acteur, Road House (8 maart 1936 - 18 juli 2017)
Claude Rich, acteur, The Grand Maneuver (8 februari 1929 - 20 juli 2017)
Deborah Watling, Dr. Who (2 januari 1948 - 21 juli 2017)
June Foray, stem-actrice, The Rocky and Bullwinkle Show (18 september 1917 - 26 juli 2017)
Leonard Landy, acteur, Our Gang (3 juli 1933 - 26 juli 2017)
Patti Deutsch, actrice, Match Game (16 december 1943 - 26 juli 2017)
Jeanne Moreau, actrice, Viva Maria! (23 januari 1928 - 31 juli 2017)
Mariann Mayberry, actrice, Under the Influence (25 mei 1965 - 1 augustus 2017)
Robert Hardy, acteur, The Troubleshooters (29 oktober 1925 - 3 augustus 2017)
Ty Hardin, acteur, Bronco (1 januari 1930 - 3 augustus 2017)
Haruo Nakajima, acteur, Godzilla (1 januari 1929 - 7 augustus 2017)
Barbara Cook, broadway actrice, The Music Man (25 oktober 1927 - 8 augustus 2017)
Joseph Bologna, acteur, Rags to Riches (30 december 1934 - 13 augustus 2017)
Joi Harris, stuntman, Deadpool 2 (11 december 1976 - 14 augustus 2017)
Sonny Landham, stuntman, Predator (11 februari 1941 - 17 augustus 2017)
Jerry Lewis, acteur, The Bellboy (16 maart 1926 - 20 augustus 2017)
Jay Thomas, acteur, Mork & Mindy (12 juli 1948 - 24 augustus 2017)
Helli Stehle, actrice, Switz (6 december 1907 - 27 augustus)
Richard Anderson, acteur, The Bionic Woman (8 augustus 1926 - 31 augustus 2017)
Shelley Berman, acteur, Meet the Fockers (3 februari 1925 - 1 september 2017)
Novella Nelson, actrice, An Unmarried Woman (17 december 1939 - 1 september 2017)
Hansford Rowe, acteur, Missing (12 mei 1924 - 5 september 2017)
Blake Heron, acteur, Shiloh (11 januari 1982 - 8 september 2017)
Len Wein, stripauteur, co-creator van Wolverine (12 juni 1948 - 10 september 2017)
Mark LaMura, acteur, All My Children (18 oktober 1948 - 12 september 2017)
Terence Harvey, acteur, The Execution of Gary Glitter (15 oktober 1944 - 12 september 2017)
Frank Vincent, acteur, Raging Bull (15 april 1937 - 13 september 2017)
Harry Dean Stanton, acteur, Cool Hand Luke (14 juli 1926 - 15 september 2017)
Bernie Casey, acteur, Sharky's Machine (8 juni 1939 - 19 september 2017)
Tony Booth, acteur, Till Death Us Do Part (9 oktober 1931 - 25 september 2017)
Elizabeth Dawn, actrice, Coronation Street (8 november 1939 - 25 september 2017)
Bobby Knutt, acteur, Emmerdale (25 november 1945 - 25 september 2017)
Jan Triska, acteur, Andersonville (4 november 1936 - 25 september 2017)
Barry Dennen, acteur, Jesus Christ Superstar (22 februari 1938 - 26 september 2017)
Anne Jeffreys, actrice, Topper (26 januari 1923 - 27 september 2017)
Benjamin Whitrow, acteur, Pride and Prejudice (17 februari 1937 - 28 september 2017)
Sean Hughes, acteur, Sean's Show (10 november 1965 - 16 oktober 2017)
Roy Dotrice, acteur, Amadeus (26 mei 1923 - 16 oktober 2017)
John Dunsworth, acteur, Trailer Park Boys (12 april 1946 - 16 oktober 2017)
Danielle Darrieux, actrice, Lady Chatterley's Lover (1 mei 1917 - 17 oktober 2017)
Brent Briscoe, acteur, Mulholland Drive (21 mei 1961- 18 oktober 2017)
Judith McGrath, actrice, Prisoner (21 april 1947 - 20 oktober 2017)
Rosemary Leach, actrice, That'll Be The Day (18 december 1935 - 21 oktober 2017)
Robert Guillaume, acteur, Soap (30 november 1927 - 24 oktober 2017)
Jack Bannon, acteur, Lou Grant (14 juni 1940 - 25 oktober 2017)
Brad Harris, stuntman, Samson (16 juli 1933 - 7 november 2017)
John Hillerman, acteur, Magnum, P.I. (20 december 1932 - 9 november 2017)
Keith Barron, acteur, The Odd Man (8 augustus 1934 - 15 november 2017)
Earl Hyman, acteur, The Cosby Show (11 oktober 1926 - 17 november 2017)
Ann Wedgeworth, actrice, Three's Company (21 januari 1934 - 16 november 2017)
Della Reese, actrice, Touched by an Angel (6 juli 1931 - 19 november 2017)
Rodney Bewes, acteur, The Likely Lads (27 november 1937 - 21 november 2017)
David Cassidy, acteur, The Partridge Family (12 april 1950 - 21 november 2017)
Buzz Belmondo, acteur, Out of This World (20 februari 1947 - 21 november 2017)
Rance Howard, acteur, Cinderella Man (17 november 1928 - 25 november 2017)
Julio Oscar Mechoso, acteur, Bad Boys (31 mei 1955 - 25 november 2017)
Jim Nabors, acteur, Gomer Pyle (12 juni 1930 - 30 november 2017)
Conrad Brooks, acteur, Plan 9 from Outer Space (3 januari 1931 - 6 december 2017)
Steve Reevis, acteur, Fargo (14 augustus 1962 - 7 december 2017)
Bruce Brown, regisseur, The Endless Summer (1 december 1937 - 10 december 2017)
Terence Beesley, acteur, East Enders (7 September 1957 - 30 November 2017)Natuurlijk is hier niet iedereen die ons in 2017 verlaten heeft vermeld. Mocht je aan dit lijstje nog een voor jou belangrijke naam willen toevoegen, dan kun je dit natuurlijk doen in een reactie op dit overzicht.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat ze allemaal voorbij komen tijdens de Oscars.

GreenHornet

Avatar

Ik mis Heather Menzies-Urich

EntertainmentWatcher

Avatar

Ik mis ook Johnny Hallyday (15 Juni 1943 - 5 December 2017), de franse zanger/acteur!!!

Spider-fan

Avatar

Ik zit oude afleveringen van The Saint en The Persuaders te kijken met Roger Moore. Toch best vermakelijk. Eigenlijk is er weinig verschil tussen zijn rollen als Simon Templar, Lord Brett Sinclair en James Bond. Steeds dezelfde gladde charmeur wat het destijds schijnbaar goed deed.

spooklift

Avatar

Ik zal Roger Moore en Bill Paxton missen. RIP

Spider-fan

Avatar

Eigenlijk het ergst vond ik Tom Petty. Heeft slechts in één film een kort rolletje (Kevin Costner's The Postman), maar ik heb al zijn muziek. De popmuziek is de laatste jaren op een gruwelijke wijze uitgedund qua artiesten.

Frietgezicht

Avatar

Ik wil toch ook even de kat van Halle Berry nog benoemen.
Sowieso is er niemand heen gegaan die zoveel besproken is op FT.

duitsdogje

Avatar

Jammer dat jullie niet de moeite hebben genomen om er foto's bij te zetten.

Ereptile

Avatar

Helaas de mindere kant van het leven :( Er zijn weer veel sterren heen gegaan dit jaar. Frank Vincent, Adam West, Roger Moore en John Hurt zijn sterren waar ik nog van heb genoten!

Rderegt

Avatar

Ik kan me nog herinneren dat jullie John Neville niet eens een vermelding gaven in 2011.. maar tegenwoordig missen jullie niet veel meer. Al mogen sommige acteurs meer text en foto's in het artikel krijgen.

Artificialis

Avatar

Jammer dat jullie niet de moeite hebben genomen om er foto's bij te zetten.

Bij alle namen? Er moet tegenwoordig ook alles worden voorgekauwd. Je kunt alle namen toch wel even zelf opzoeken?

Steve Harwin

Avatar

Van John Hurt staat me vooral een iconische scene bij uit de film Alien. Wat daarna nog een keer door hemzelf is geparodieerd in spaceballs.

nieuwslaatste nieuws

meest populair