Laat Walt Disney 'Han Solo' aan zijn lot over?

Laat Walt Disney 'Han Solo' aan zijn lot over?

Problemen rond tweede spin-off.

Sinds dat regieduo Phil Lord en Christopher Miller de film Solo: A Star Wars Story moest verlaten, komt de tweede Star Wars Anthology-film niet bepaald positief in het nieuws. Plaatsvervangend regisseur Ron Howard zou zo'n 80 procent opnieuw hebben opgenomen en acteur Alden Ehrenreich zou de titelrol niet waardig zijn. Nu gaat het gerucht dat Walt Disney de film compleet laat gaan en de film ziet als een "car crash" en verwacht dat het een enorme "flater" wordt.

Een bron van ScreenGeek zegt dat Walt Disney zich opmaakt voor een enorme flop. Ze zouden zich al zorgen hebben gemaakt voor alle commotie rond The Last Jedi, maar nu schrijven ze Solo echt af. Zo zou Ehrenreich niet kunnen acteren. Er zou een dialoogcoach aanwezig aanwezig zijn geweest voor al zijn scènes. Daarnaast zou het script "onwerkbaar zijn."

De eerdere opnames van het duo Lord en Miller zouden veel te humoristisch zijn, al werd in eerste instantie gezegd dat veel opnames bruikbaar waren. Dit blijkt dus - volgens de geruchten - niet het geval. Howard zou uiteindelijk meer dan 3 maanden extra hebben besteed aan de productiefase, oftewel de fase waarin er daadwerkelijke camera-opnames worden gemaakt.

Uiteraard mogen we dergelijke berichten steeds vaker met een korreltje zout nemen. De productiefase van de eerste Star Wars Anthology-film Rogue One zou ook een drama zijn geweest, maar deze werd door de (die-hard) fans beter ontvangen dan de sagafilms.

Het nog steeds trailer-loze Solo: A Star Wars Story staat gepland voor eind mei.



NieuwsFilm

meest populair