Video

Trailer enge, psychedelische horror in trailer 'Like Me'

Van de producenten van 'House of the Devil' en 'Compliance'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:12 in Video
Zie hier de eerste, trippy trailer voor de psychedelische horrorfilm Like Me met Addison Timlin (Californication, Fallen) in de hoofdrol. Like Me is het regiedebuut van regisseur Robert Mockler.

De trailer belooft een zeer aparte film over de keerzijde van de obsessie van vele (vooral jonge) mensen met het rapporteren van hun leven op social media, gefilmd in een eigen stijl, gedrenkt in kleurrijk neon-licht.Kiya leeft haar leven om online gezien te worden. Ze is een roekeloze loner begint aan een reeks misdaden die ze vervolgens promoot op social media. Nadat ze een video online zet waarin zijzelf een winkel berooft, krijgt ze een groot gevolg op internet. Terwijl ze langs de kust van de Verenigde Staten reist komt ze onder andere een zwerver, een internet troll en een verf snuivende outsider tegen die allemaal in haar cirkel van chaos, fastfood en drugs worden gezogen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Visueel vrij belovend, maar ik vrees voor verdere inhoud. We gaan wel kijken natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws