Algemeen

Slechterik 'Black Panther' geïnspireerd door Ledgers Joker en Fassbenders Magneto

En veel nieuwe beelden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:25 in Algemeen
Een volgende film in het Marvel Cinematic Universe betekent ook een volgende slechterik. In het aanstaande Black Panther speelt Michael B. Jordan de villain Erik Killmonger. Tegenover Empire heeft de acteur uit films als Creed en Fantastic Four aangegeven dat hij werd geïnspireerd door Heath Ledgers Joker en Michael Fassbenders Magneto.

Tegen Empire zei Jordan dat hij met Killmonger de gouden status van Ledger en Fassbender probeert te evenaren. "Je ziet optredens als een acteur en als een fan - je kijkt bijvoorbeeld naar Heath Ledgers vertolking in The Dark Knight en deze is als 'Wow.' Ik wil zoiets bereiken. Je wilt Michael Fassbenders Magneto. Ik probeer mijn plek te krijgen naast die rollen, en daar streef ik ook naar. Ook als ik het niet zou halen."

En hiermee belooft de acteur een pakkende slechterik. Ledgers Joker uit de The Dark Knight (2008) en Fassbenders Magneto uit de recentere X-Men films zijn namelijk de betere (zo niet de beste) slechteriken in superhelden-filmland.

Via Empire, Premiere en USA Today krijgen we ook een nieuwe blik op de film van Ryan Coogler, via covers en stills uit de film. Midden februari in de bioscoop.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

Ik heb het gevoel dat t,challa niet de enige blackpanther is in deze.deze film. .....

Akke Moeka Hara

Avatar

Michael B Jordan, dan zou je toch niet meer bij je ouders moeten gaan wonen, en meer de edge opzoeken, in Creed was je al een lachertje, en hier met dat kapsel moet ik nog harder lachen.
Is geen haat, maar je moet jezelf als acteur ook kennen en weten wat je uitstraalt, en Michael B Jordan straalt geen rauwheid uit of iets, eerder de goede jongen in de klas die altijd lacht als je hem aanspreekt en zijn perfecte witte tanden laat zien.
Je gaat Gwendoline Christie ook niet casten voor 50 Shades of Grey.

Sunspot

Avatar

Yep, Magneto is de beste schurk in het superhelden universum.

Vooral Fassbender.

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, samen met de Joker voor mij maar Fassbender is compleet anders en heeft meer films.

Dit wordt toch weer niks. Goede acteur maar er zijn al tig goed acteurs geweest in het marvel universum die een matige badguy blijken.
Alleen van Thanos verwacht ik meer.

Sunspot

Avatar

Ja, Thanos sowieso, verwacht veel ervan.

Master Of Films

Avatar

Als deze Erik Killmonger de wereld wilt gaan veroveren, zoals de meeste Marvel bad guys dat graag willen doen, dan is hij geen Ledger's Joker en geen Fassbender's Magneto. Die 2 hadden andere meer complexe motieven.

Artificialis

Avatar

The Joker? Magneto? Dat zijn nogal twee namen, ik moet eerst nog maar zien of hij het niveau van de laagste schurken uit de rest van het Marvel Cinematic Universe haalt.

Goku32

Avatar

Gaat hem niet lukken. Ledger was een hero man. Die de Joker super had neergezet.
En we weten van de marvel films dat de villianS gaar zijn. Hopelijk maakt Thanos daarzo verandering in. Ik ga er wel vanuit dat het gaat gebeuren

nieuwslaatste nieuws