Slechterik 'Black Panther' geïnspireerd door Ledgers Joker en Fassbenders Magneto

En veel nieuwe beelden.

Een volgende film in het Marvel Cinematic Universe betekent ook een volgende slechterik. In het aanstaande Black Panther speelt Michael B. Jordan de villain Erik Killmonger. Tegenover Empire heeft de acteur uit films als Creed en Fantastic Four aangegeven dat hij werd geïnspireerd door Heath Ledgers Joker en Michael Fassbenders Magneto.

Tegen Empire zei Jordan dat hij met Killmonger de gouden status van Ledger en Fassbender probeert te evenaren. "Je ziet optredens als een acteur en als een fan - je kijkt bijvoorbeeld naar Heath Ledgers vertolking in The Dark Knight en deze is als 'Wow.' Ik wil zoiets bereiken. Je wilt Michael Fassbenders Magneto. Ik probeer mijn plek te krijgen naast die rollen, en daar streef ik ook naar. Ook als ik het niet zou halen."

En hiermee belooft de acteur een pakkende slechterik. Ledgers Joker uit de The Dark Knight (2008) en Fassbenders Magneto uit de recentere X-Men films zijn namelijk de betere (zo niet de beste) slechteriken in superhelden-filmland.

Via Empire, Premiere en USA Today krijgen we ook een nieuwe blik op de film van Ryan Coogler, via covers en stills uit de film. Midden februari in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair