'The Open House' trailer: Paranoia heerst in bezeten woning

'The Open House' trailer: Paranoia heerst in bezeten woning

Waren Dylan Minnette en zijn ma nou maar ergens anders gaan wonen.

Net voor het afsluiten van 2017 heeft Netflix de trailer geplaatst van The Open House, welke volgend jaar 19 januari op hun platform verschijnt. De psychologische horrorthriller is het schrijf- en regiedebuut van Matt Angel en Suzanne Coote. In de hoofdrol treffen we Dylan Minnette aan, die ook in Netflix-serie 13 Reasons Why speelt. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Na het tragische overlijden van zijn vader verhuist tiener Logan Wallace met zijn moeder Naomi naar het vakantiehuis van een familielid. Wat een adempauze had moeten voorstellen verandert echter in iets heel naars, wanneer onverklaarbare krachten tegen hen werken.


De rol van bezorgde moeder wordt gespeeld door Piercey Dalton. Verder heeft Sharif Atkins een bijrol. Minnette zagen we de laatst paar jaar verschijnen in titels als Don't Breathe, Goosebumps en het pas geleden uitgekomen The Disaster Artist. Netflix heeft The Open House helemaal zelf ontwikkeld. Zoals boven vermeldt kunnen liefhebbers de thriller over een maandje bezichtigen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair